Laura

Laura

Hallo ik ben Laura,
 
Massage kwam eigenlijk op mijn pad omdat ik zelf steeds meer klachten kreeg. Als journaliste zit ik vaak achter de computer en dat deed ik lang in een verkeerde houding. En natuurlijk eindigde ik ‘s avonds niet netjes rechtop, maar onderuitgezakt op de bank. Met de nodige bezoeken aan de fysiotherapeut tot gevolg.   
Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen, besloot ik een jaar lang geen extra fysiobehandelingen in mijn verzekeringspakket te stoppen, maar mezelf elke zes weken te trakteren op een massagebehandeling. Immers, wie de boel los en soepel houdt, loopt minder snel vast. 
 
Het bleek te werken en het maakte me nieuwsgierig. Want voor mij betekende massage meer dan alleen een fysiek onderhoud. Het werd ook een mentaal uitje. Een uur per maand alles om je heen vergeten… optimale ontspanning van lijf en geest.  
Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in de weldadige effecten van massage en besloot daarom zelf een massageopleiding te gaan volgen. Ik startte met een cursus ontspanningsmassage en ging aansluitend veel dieper op de materie in bij de opleiding sportmassage. Niet alleen om mijn eigen lijf beter te begrijpen, maar juist ook om anderen dat uurtje ontspanning te geven, of de extra energie te bieden om er weer tegenaan te kunnen.   
 
Waar ik overtuigd van ben geraakt: de beste massage bestaat niet. Elk lijf werkt op elk moment anders. De een ontspant juist bij stevig, de ander heeft het liever zacht, of wil juist een combinatie van die twee. Ik lever graag maatwerk, combineer verschillende technieken en de uitvoering staat nooit vast.
We stellen samen het doel vast en daarmee ga ik aan de slag. 
 
Beschikbaar op:

Locatie Leiden

Dinsdag: 15:30-21:30 uur (elke 2 weken).
Zondag: 10:00-17:00 uur (elke 2 weken).

BESCHIKBARE MASSAGES

  • ontspanningsmassage 
  • sportmassage
  • triggerpointmassage

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu