Marianne

MARIANNE

Mijn naam is Marianne. Masseren zit bij mij in de familie, mijn oma was fysiotherapeut met een thuispraktijk. Mijn interesse in masseren is echter pas veel later ontstaan. Op het ogenblik week ik veel met afwerk/print machines en materialen, dit geeft mij geen voldoening en daarnaast wist ik niet precies wat ik echt leuk vond. In mijn zoektocht naar wat ik echt wilde doen en leuk vond kwam massage op mijn pad en dat klikte zodanig dat ik naar massageopleidingen ben gaan zoeken. Ik ben toen de opleiding voor Holistische en Integrale massagetherapeut gaan volgen, Tijdens mijn opleiding ontdekte ik wat een massage echt kan doen voor cliƫnten fysiek en mentaal vlak en welk effect voor hen kan hebben. Deze eigen ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik echt verliefd ben geworden op dit vak. Inmiddels heb ik mijn certificaat als Holistisch Integraal masseuse en eind 2019 zal ik mijn opleiding afronden als Holistisch Integraal massagetherapeut. Na afronding van deze opleiding ga ik verder met het leren van meerdere massagevormen die goed bij mijn huidige opleiding passen.

Beschikbaar op:

Locatie Leiden

Zondag: 10:00-17:00 uur (elke 2 weken)

Locatie Zoetermeer

Zondag: 10:00-17:00 uur (elke 2 weken)

NEEM CONTACT OP MET MARIANNE

BESCHIKBARE MASSAGES

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu