Mick

mick klein

MICK

Spanning in de nek en schouders, stijfheid in de bovenrug of zeurderige vermoeidheid in de onderrug… Hoe fijn is het om daar vanaf te zijn? 

En hoe fijn is het om dat te kunnen geven als gediplomeerd masseur?

Het antwoord op die vragen hebben bij mij de passie voor het masseren wakker gemaakt. En na een intensieve opleiding en een reeks aanvullende cursussen en workshops ben ik de masseur met een echt antwoord op die vragen. 

Een stevige ontspanningsmassage met extra aandacht voor de spieren die het nodig hebben, of een wat minder intensieve massage voor de algehele ontspanning van lijf en geest; ik verzorg het voor je. Met verschillende massagetechnieken uit de sportmassage en onder andere de wellness, bedenk ik jouw ideale behandelplan voor een massage op maat.

Een massage voor jezelf is zorgen voor jezelf. Aandacht voor het hele lichaam maakt je sterk en zelfbewust. Het zet je in je kracht en je voelt je letterlijk beter in je vel. Ik help je daar graag bij.

 

Beschikbaar op:

Locatie Leiden
Woensdag: 16:30-22:00 uur (elke 2 weken)
Zaterdag: 10:00-17:00 uur (elke 2 weken)
Zondag: 10:00-17:00 uur (elke 2 weken)

Locatie Zoetermeer
Vrijdag: 09:00-15:00

BESCHIKBARE MASSAGES

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu