Mijn naam is Monica Menura Schwab en ik ben een massagetherapeute met meer dan 30 jaar ervaring.
Door mijn Indonesische achtergrond en daardoor vroege ervaring met massage kijk ik naar de mens in zijn totaliteit en masseer ik altijd op gevoel.
Massage is een moment van contact met het lichaam, een moment waarin het lichaam kan ontspannen en er een gevoel van welbevinden en compleetheid ervaren kan worden.

Zo kan een zorgzame, respectvolle aanraking helpen om het lichaam beter te leren kennen, te begrijpen en te waarderen.
Afhankelijk van de behoefte op dat moment kan de massage gericht zijn op ontspanning of op vitaliteit en het losmaken van de spieren.
De massages die ik geef zijn de klassieke massage gecombineerd met de holistische massage, de pitjit massage (Indonesische massage), stempelkussen massage, cupping massage, hotstone massage, de facelift en de voetreflexmassage.

Ik heb vanaf 1994 cursussen en opleidingen gevolgd, o.a. lymfedrainage van dr. Vodder, klassieke massage, TCM (OTCG Antwerpen), en in Duisburg (DLD) qigong, tai chi, tuina en pinda sveda (kruidenstempel).

Vanaf 2005 tot nu- heb ik me gespecialiseerd in diverse wellnessmassages bij o.a. Kees Reijn, Zonnevlechtopleidingen en Imas (wellnessmasseur, hamam, cupping, bamboe, hotstone), holistische massage en voetreflexzone massage bij Civas en diverse stoelmassages bij o.a. Imas en Esoterra, ooracupunctuur bij Verera.

U zult mij ook regelmatig vinden op de pasar malam bij de ICM stand/ ladies events of braderie met mijn massagestoel, waar ik mijn producten aanbied of sta te masseren.

Beschikbaar op:

Locatie Hazerswoude-Rijndijk

Dinsdag: 11:00-16:00
Woensdag: 11:00 – 16:00 uur
Donderdag: 11:00-16:00 uur


Neem contact op met Monica