Sebastiaan

SEBASTIAAN

Mijn naam is Sebastiaan van Leeuwen. In de loop van de jaren ben ik in aanraking gekomen met shiatsu, een Japanse massage vorm.  

Mijn interesse in en beoefenen van Shiatsu is voortgekomen uit het verdiepen in Aikido, een van de martiale kunsten uit Japan. Shiatsu beoefen ik nu ongeveer 20 jaar en het is een grote passie van me geworden. Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse school  voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. Deze opleiding bestaat uit een 4 jarige H.B.O opleiding.

Shiatsu is een manuele behandelvorm die zijn oorsprong heeft in Japan en de traditionele Chinese geneeswijze. Shiatsu is met name een preventieve behandelmethode  welke door druk uit te oefenen op een lichaam de vitaliteit bevorderd, spanningen en vermoeidheid verlicht en stimuleert daardoor de natuurlijke zelfhelende kracht van ons lichaam. 

Shiatsu bestaat al meer dan 2000 jaar. Shiatsu betekend, letterlijk vertaald, vinger druk, een plek waar druk wordt uitgevoerd met de vingers. Maar er wordt ook gebruik gemaakt van de ellebogen knieën en voeten.  Er wordt gebruik gemaakt van de meridianen die door het lichaam lopen en de drukpunten die daarop te vinden zijn. Dit zijn dezelfde als bij acupunctuur. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van manipulatietechnieken om de ledematen te rekken en strekken en los te maken.

Shiatsu wordt gebruikelijk op een Japanse matras (futon) gegeven maar kan ook zeker op een massagetafel of behandelbank gedaan worden.

Door met de handen het lichaam te lezen en het gesprek tijdens de behandeling volgt er vanzelf uit welke plekken spieren en of lichaamsdelen vast zitten blokkades hebben en waar er aandacht aan besteed dient te worden. In shiatsu zijn moderne massagevormen als ontspanningsmassage of triggerpointmassage een onderdeel van de technieken die je bestudeerd en aanleert.

Al  met al geeft een shiatsu behandeling een weldadige ontspanning en rust.

Beschikbaar op:

Locatie Leiden:
Donderdag: 15:30-21:30 uur
Vrijdag: 15:30-21:30 uur

 

BESCHIKBARE MASSAGES

 

  • Ontspanningsmassage
  • Shiatsu massage
  • Sportmassage
  • Triggerpointmassage

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu