Wendy

WENDY

Bij elke massage wil ik het beste resultaat boeken: dat de klant soepel en zonder pijn van de tafel afgaat. Het komt regelmatig voor dat de oorzaak niet echt daar zit waar mensen pijn hebben, daarom doe ik een uitgebreid onderzoek. Feilloos weet ik de zere plekken te vinden.  Om alle knelpunten te behandelen, gebruik ik diverse technieken (bijvoorbeeld bindweefselmassage, trigger point of cupping). Ook voor een rustige, ontspannende massage kunt u heel goed bij mij terecht.

Jarenlang heb ik in de reiswereld gewerkt, en het is heel fijn dat ik nu van mijn hobby en passie mijn werk heb kunnen maken. Massages geef ik al sinds 2001, toen ik mijn diploma als sportmasseur haalde. Daarna heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn skills en technieken uit te breiden en te verbeteren. Nog altijd volg ik met regelmaat nieuwe of verdiepende cursussen. Ik ben masseur geweest bij een atletiekvereniging en bij een fitnesscentrum. Enorm leuk om te doen, en vooral bevredigend als atleten weer zonder pijn verder kunnen trainen. Vanaf juni 2017 ben ik werkzaam bij Kleinmassage. Ik laat u graag kennis maken met mijn massagetechniek voor diverse massages en heet u dan ook van harte welkom bij Klein specialist in massage.

Beschikbaar op:

Locatie Leiden
Woensdag: 15:30- 21:30 uur
Vrijdag: 09:00- 15:00 uur

BESCHIKBARE MASSAGES

  • Bamboemassage
  • Bindweefsel-Lipo massage
  • Cupping-Therapie massage
  • Hotstone massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpointmassage
  • Voetreflexmassage

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu