Yolande

YOLANDE

Ik ben Yolande. Ik ben getrouwd met Rob en moeder van drie (volwassen)kinderen. Ik ben ondernemer in hart en nieren. Werken met mensen is mijn passie. Ik zet graag mensen in beweging en help ze te ontdekken waar ze staan in hun proces.

Ik heb 10 jaar geleden de opleiding tot transformatietherapeut en energetisch therapeut bij de NEM in Breda afgerond. Daarna heb ik dit aangevuld met lichaamswerk. Ik geef integrale massages. Aan het eind van 2019 rond ik mijn opleiding tot Holistisch integraal masseur af. De massages die ik geef kunnen dan gecombineerd worden met therapie en traumaverwerking.

Beschikbaar op:

Locatie Hazerswoude

Maandag: 16:30-21:30 uur

Locatie Leiden

Dinsdag: 09:00-15:00 uur

NEEM CONTACT OP MET YOLANDE

BESCHIKBARE MASSAGES

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu