Over Klein Massage

Klein massage is al jaren een begrip in Leiden en omgeving.

Jaarlijks verzorgen wij duizenden massages aan mensen die last hebben van lichamelijke klachten, stress, chronische hoofdpijn en andere klachten. Onze massage specialisten bieden een breed aanbod van verschillende disciplines, waardoor ervoor bijna elke klachten een gerichte oplossing is.

Bij elke klant wordt er vooraf aan de massage standaard een intake gehouden. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de eventuele lichamelijke klachten en of wensen. Dit brengen wij tijdens de intake in kaart en daar wordt de massage op toegespitst. De intake is geheel gratis en wordt niet van uw massage tijd afgehaald.

Op de massagetafel wordt er altijd eerst een korte bodycheck gedaan zodat de masseur een goede indruk heeft van uw lichaam en eventuele spanningen. Vervolgens zal de masseur de meeste tijd besteden aan de delen van het lichaam waar zich de meeste spanning bevindt. Vaak wordt er een combinatie gedaan van verschillende stijlen en technieken om u het beste van dienst te kunnen zijn.

Een massagerittenkaart levert u veel voordeel op bij kleinmassage.nl

Door het grote aanbod van de verschillende soorten massages, zoals een hot stone massage, een ontspanningsmassage, een ayurvedische massage, is het voor u misschien moeilijk om een keuze te maken. Wij raden u aan om voor de eerste behandeling een ontspanningsmassage te kiezen. U kunt altijd zelf aangeven of de druk tijdens de massage opgevoerd mag worden. De masseur zal dit tijdens de behandeling met u afstemmen.

90% van onze klanten heeft last van verhoogde spierspanningen of spier gerelateerde klachten. Massage zal voor veel van deze klachten verlichting kunnen bieden. De klachten kunnen vaak zelfs helemaal verdwijnen door massage.

Voor veel van deze klachten hoeft u niet per se naar een fysiotherapeut. Maar mochten wij ondervinden dat de klachten meer met het skelet te maken hebben dan met spieren, dan verwijzen wij u door naar een specialist. Klein Massage heeft verschillende samenwerkingen zoals fysiotherapeuten, manueel therapeuten en chiropractie praktijken. Ook voor informatie over goede personal training kunnen wij u zeer goed adviseren.

Voor specifieke lichamelijke klachten kunnen wij een behandelplan voor u opstellen om te bepalen hoeveel tijd er het beste tussen de massages in kan zitten. Wij raden u aan om niet te veel tijd tussen de eerste paar massages in te plannen, zodat het effect groter is. Als de klachten minder worden, kunt u meer tijd tussen de behandelingen nemen.

De regelmaat van de behandelingen voor onderhoud en preventie verschilt per persoon. U kunt samen met uw masseur bepalen wat voor u het beste werkt. In principe raden wij voor onderhoud/preventie aan om eens in de maand een afspraak in te plannen.

U kunt heel gemakkelijk online via de website een afspraak inplannen op een moment naar keuze. Ook kunt u zelf de masseur kiezen die het beste bij u past.

Als onze behandelingen u bevallen, dan is het voordelig om gebruik te maken van een Rittenkaart, zodat u korting krijgt op uw massages. Met deze Rittenkaart kunt u tot 20% korting krijgen op de originele prijs van bijna elke massage behandeling. De Rittenkaart blijft een leven lang geldig en is inzetbaar voor elk type massage en is niet persoonsgebonden.

Voor meer informatie gaat u naar: Rittenkaarten.