Partners van Klein Massage

Onze partners dragen bij aan uw gezondheid. Wij werken dan ook graag samen met deze partijen. Hieronder vind u een overzicht van onze partners.

Logo Bevalwijzer

Bevalwijzer

Bevalwijzer verzorgt fysieke en online zwangerschapscursussen voor zwangeren en hun partner.

Gegeven door dé expert op het gebied van bevallen: de verloskundige! Kies een vorm die bij jou past: alles in één dag, verdeeld over meerdere sessies of privé aan huis.

Door reële fysieke, mentale en vooral praktische voorbereiding met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan, dat wil toch iedereen?’

Bezoek de website

Chiropractie Leiden

Sinds 1990 begeleidt Chiropractie Leiden mensen naar optimale gezondheid door iedereen de best mogelijke chiropractische zorg te bieden. Dit doen wij door onze wetenschappelijk kennis en praktijkervaring te delen en vanuit ons hart. Kwaliteit en dienstverlening staan bij ons voorop.

Bekijk de website

Chiropractie Leiden
Barends Training

Barends Training

 Trainen bij Barends Training betekent trainen in een exclusieve Personal Training Studio waar de aandacht volledig op u is gericht. Er worden hooguit twee trainingen tegelijk gegeven, dit sluit volledig aan bij onze visie van persoonlijke begeleiding. De 145m2 grote studio is voorzien van twee afzonderlijke trainingsruimten, wat is ingericht met hoge kwaliteit trainingsmateriaal.

 U bent van harte welkom voor een intake gesprek in de Trainingsstudio van Barends Training!

 Bezoek de website

Barends Training

Meerveld Osteopathie

“Mijn werkwijze van behandelen laat zich omschrijven als een no nonsense benadering van klachten. Ik bied door een gedegen achtergrond een effectieve oplossing in het verhelpen van lichamelijke klachten. Het geeft me altijd veel voldoening om te merken dat mensen na lange tijd weer pijnvrij kunnen bewegen en werk of hobby weer zonder belemmering kunnen oppakken”.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF) en Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Hierdoor ben ik erkend door zorgverzekeraars in Nederland.

Bezoek de website

Bewustwordingsschool

Vraagstukken waarmee mensen bij mij komen: stress, (voorkomen van) burn-out, werk-privébalans, perfectionisme, zelfcompassie, hooggevoeligheid, faalangst, keuzes maken, conflict op de werkvloer, grenzen bewaken, loslaten.
Ik werk veel met het lichaam. NLP-technieken, Transactionele Analyse, Systemisch werken, meditaties en geleide visualisaties.

Bezoek de website

Namasté Body & Mind

Yoga en Pilates

Voel je thuis, een moment voor jezelf. Aan de mooiste gracht van Leiden. Namasté.

Wij verwelkomen je graag in onze prachtige Yoga & Pilates studio aan de Herengracht 8 in Leiden. Achter de statige gevel van dit grachtenpand, hebben wij een prachtige studio gecreëerd. De yogazaal, badend in het ochtendlicht en zo sereen bij kaarslicht. De lounge, waar je straks kunt genieten van heerlijke slow coffee of thee aan een lange leestafel. Of liever buiten op het bankje, kijkend over de gracht?

Bezoek de website

Namesté Body & Mind
Sport Medisch Centrum Rijnsland

SMC Rijnland

SMC Rijnland Fysiotherapeuten (Sport Medisch Centrum Rijnland) is een orthopedisch fysiotherapeutisch centrum in Leiden. Op innovatieve wijze zijn we actief op een breed terrein binnen de eerstelijns fysiotherapie.

Bekijk de website

Boek een massage
Lime Skin Studio
Massagebon.nl

Bij Klein specialist in massage is het mogelijk om een bon in te leveren van Massagebon.nl. Met deze bon kunt u kiezen voor iedere massage die wij geven.
Alleen in te leveren als de bon niet over datum is.

Bekijk de website>

PelviCentrum

PelviCentrum is een moderne, ondernemende en innovatieve praktijk waar de patiënt centraal staat. PelviCentrum richt zich op preventieve en curatieve zorg binnen het gehele bekken-, bekkenbodem- buik- en lage rug gebied bij vrouwen en mannen door de beste expertise en kwaliteit te bieden. Klachten in en rondom het bekken zijn vaak complex, daardoor heeft PelviCentrum een nauwe samenwerking met diverse zorgverleners. PelviCentrum werkt continue, op een actieve manier binnen de ontwikkelingen van de bekkenfysiotherapie. Met persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en bewezen behandelmethoden wordt u actief begeleid in uw eigen hersteldoelstelling. Ieder mens is uniek en de klachten ook. Onze enthousiaste en vooruitstrevende bekkenfysiotherapeut werkt dagelijks om de beste zorg te blijven leveren.

Bezoek de website

Pino massageolie

Pino is de nummer 1 op het gebied van therapie- en massageproducten in Duitsland en Oostenrijk. Al meer dan 100 jaar ontwikkelen zij met succes hoogwaardige en innovatieve therapie- en massageproducten voor de therapeutische markt

Bekijk de website>