Reviews

Review schrijven
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Schrijf uw eigen review

Klein Massage
Gemiddelde waardering:  
 81 reviews
door Lynda op Klein Massage
Massage

Regelmatig geniet ik van een heerlijke massage bij Jolger.

Je komt binnen in een heerlijke warme ruimte. Keurig netjes en het geeft je al gelijk een gevoel van ontspanningšŸ˜‰Na de massage voel ik mij heerlijk ontspannen en voelen mijn spieren weer lekker soepelšŸ˜ŠDus echt een aanrader om jezelf lekker te verwennen met een massagešŸ˜‰

door Inge op Klein Massage
Gun jezelf de ontspanning

Ik kom nu al een aantal jaar 1 keer per maand bij Klein Massage en ben er echt heel tevreden over. Met mijn drukke schema is het zo belangrijk om mezelf in de gaten te houden en te zorgen dat ik voldoende ontspanning krijg. Dat lukt altijd bij Klein Massage. Ik ben door meerdere masseurs van Klein Massage onder handen genomen en ben altijd erg tevreden. Wat een traktatie en totale ontspanning. Echt even een mini vakantie voor mij en mijn lichaam.

door Daphne op Klein Massage
Heerlijk ontspannen

Vandaag een heerlijke Ontspanningsmassage gehad bij Esther in Zoetermeer.

Kan het iedereen aanradenšŸ‘šŸ»

door Fabienne op Klein Massage
Zwangerschapsmassage

Gister een zwangerschapsmassage gehad van Corine. Een fijne en ontspannen sfeer en een heerlijke massage!! Een echte aanrader voor alle zwangere vrouwen.Dankjewel!

door Thecla op Klein Massage
Massage

Van de week weer een massage gehad van jolger. Jolger je verstaat je vak. Hebt belangstelling door eerst te vragen hoe het gegaan is de vorige behandeling. Ik merk dat mijn lijf wat ontspanner wordt. Ben blij dat ik ren rittenkaart heb gekocht. Nu blijft de motivatie om te blijven komen.

Fijne paasdagen

door Henk op Klein Massage
zeer de moeite waard

Het was een spontane actie om zaterdag de ontspanningsmassage te ontvangen maar het was een zeer deskundige massage met een menselijke factor die precies dat geeft…wat je nodig hebt

door Paula op Klein Massage
de beste self-care

Al enkele jaren ga ik ongeveer een keer per maand bij Jolger langs voor een massage. Het helpt om te ontspannen, bij blessureleed en is een goede manier om aandacht aan jezelf te besteden. Ik raad het iedereen aan.

door Sanne op Klein Massage
Heerlijke massage

Heerlijke ontspannen en af en toe stevige massage gehad. Een prima start van een relaxed dagje vrij.

door Sergio op Klein Massage
Ontspannend 2.0

Ik had rugklachten door het verkeerd dragen en tillen van mijn dochter en daarnaast door de onnodige spanning een partij knopen.

Ik voelde mij zoveel beter na de massage. Heb meteen een rittenkaart aangeschaft.

Tevens is de locatie in Leiden erg cosy en ik ben erg gesteld op de klantvriendelijkheid en beleefdheid van Jolger. Het kunnen verplaatsen in de patient, mijn issue aanhoren en mij gewaardeerd kunnen laten voelen.

door Eelco op Klein Massage
kwalitatief goede massage

makkelijk boeken via de site en een goede massage gehad.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Sluit Menu