Reviews

Review schrijven
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Schrijf uw eigen review

Klein Massage
Gemiddelde waardering:  
 87 reviews
door Thecla van Beek op Klein Massage
Massage Jolger

Vandaag weer een heerlijke massage gehad van Jolger. Ik ga iedere maand en kijk altijd uit naar de volgende keer. Mijn lijf voel ik heerlijk ontspannen tijdens de massage. Zelf zo dat ik bijna in slaap val. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Jolger dank je wel. Je bent een topper

door Esther op Klein Massage
Altijd heerlijk

Al een aantal jaar ga ik om de maand naar Jolger voor een ontspanningsmassage van 90 minuten. De massages zijn altijd heerlijk, ik ben altijd heerlijk ontspannen erna. Jolger en zijn collega’s, de massage ruimtes, de sfeer en de altijd vriendelijke groet zorgen voor een heerlijk me-time moment in mijn drukke agenda waar ik altijd naar uitkijk.

door Esther op Klein Massage
Altijd heerlijk

Al een aantal jaar ga ik om de maand naar Jolger voor een ontspanningsmassage van 90 minuten. De massages zijn altijd heerlijk, ik ben altijd heerlijk ontspannen erna. Jolger en zijn collega’s, de massage ruimtes, de sfeer en de altijd vriendelijke groet zorgen voor een heerlijk me-time moment in mijn drukke agenda waar ik altijd naar uitkijk.

door Eva op Klein Massage
Zet u over de drempel!

Een paar jaar geleden ben ik de drempel overgestapt bij Klein en nu nog steeds eens in de 3 weken laat ik mijn schouders en rug losmaken door Jolger. 1 van de beste beslissingen die ik heb genomen, ik loop weer als een kievit!

door Irma op Klein Massage
Goede massage!

Door rugklachten ben ik een paar jaar geleden bij Jolger Klein op de massagetafel beland. Elke keer weer voel ik de spanning in mn rug, nek en schouders langzaam verdwijnen tijdens de massage. Regelmatig een massage helpt me echt bij mn rugklachten en het is natuurlijk ook een uurtje heerlijk ontspannen!

door Martine op Klein Massage
Ontspanningsmassage

Afgelopen zaterdag ontspanningsmassage bij Charly gehad . Weldadig was het . Ik ben een trouwe klant van Klein Massage. Af en toe heeft je lichaam dit gewoon nodig.

door Lynda op Klein Massage
Massage

Regelmatig geniet ik van een heerlijke massage bij Jolger.

Je komt binnen in een heerlijke warme ruimte. Keurig netjes en het geeft je al gelijk een gevoel van ontspanning😉Na de massage voel ik mij heerlijk ontspannen en voelen mijn spieren weer lekker soepel😊Dus echt een aanrader om jezelf lekker te verwennen met een massage😉

door Inge op Klein Massage
Gun jezelf de ontspanning

Ik kom nu al een aantal jaar 1 keer per maand bij Klein Massage en ben er echt heel tevreden over. Met mijn drukke schema is het zo belangrijk om mezelf in de gaten te houden en te zorgen dat ik voldoende ontspanning krijg. Dat lukt altijd bij Klein Massage. Ik ben door meerdere masseurs van Klein Massage onder handen genomen en ben altijd erg tevreden. Wat een traktatie en totale ontspanning. Echt even een mini vakantie voor mij en mijn lichaam.

door Daphne op Klein Massage
Heerlijk ontspannen

Vandaag een heerlijke Ontspanningsmassage gehad bij Esther in Zoetermeer.

Kan het iedereen aanraden👍🏻

door Fabienne op Klein Massage
Zwangerschapsmassage

Gister een zwangerschapsmassage gehad van Corine. Een fijne en ontspannen sfeer en een heerlijke massage!! Een echte aanrader voor alle zwangere vrouwen.Dankjewel!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Sluit Menu