Reviews

Review schrijven
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Schrijf uw eigen review

Klein Massage
Gemiddelde waardering:  
 160 reviews
door Thecla op Klein Massage
Ontspanningsmassage

Bijna in slaap gevallen tijdens de ontspanningsmassage van Jolger. Dit dit mijn lijf altijd goed. Kijk al weer uit naar de volgende afspraak.

door Arnica op Klein Massage
Top

Dank je wel Ellen. Elke keer weer opgeknapt als ik bij jou van de tafel stap.

door Thom op Klein Massage
Jeroen

Erg fijn geholpen dankzij Jeroen, relax en gewoon chill thanks!

door Paul op Klein Massage

Misschien moeten het wel 5 sterren zijn, maar de 1e keer kun je het nog niet vergelijken. Maar zonder meer een vervolg waard. Met heerlijke rustige achtergrondmuziek werden er in 3 kwartier (te kort!) wat knopen weggemasseerd, vooral in de nek, maar ook in mijn onderrug. Ik kon mijn nek weer iets verder draaien en de hoofdpijn was weg (dank je Esther); nu de andere knopen nog. Ik kom binnenkort terug!

door Thecla van Beek op Klein Massage
Ontspanningsmassage

De hele dag uitgekeken naar de massage. Het gevoel dat er overal knopen zaten . Vooral schouders en nek. Jolger je bent een kei. Alle knopen zijn weer weg.

Nu weer uitkijken naar mijn volgende massage. Want die staat al gepland. Ik kan voorlopig nog vooruit met mijn aangeschafte rittenkaart

door Han op Klein Massage
Shiatsumassage

Vlak voor de lockdown had ik goede ervaringen opgedaan met de Shiatsumassage van Sebastiaan. Nu het weer kan, ben ik er direct weer mee verdergegaan. Het bijzondere aan de Shiatsumassage is dat die niet alleen elke keer weer compleet anders is, niet alleen telkens zeer ontspannend is en mij het gevoel geeft dat ze precies inspeelt wat is op wat ik op moment nodig hebt, maar ook een verhaal oplevert van de specifieke vorm van ontspanning (minder in je hoofd bezig zijn, meer ondersteuning bieden om met een open borst de wereld tegemoet te treden, enz.), waarvan ik telkens na afloop het gevoel heb dat het minstens twee of drie dagen een hele sterk effect heeft op mijn functioneren.

door Thecla van Beek op Klein Massage
Ontspanningsmassage

Door de Corona maanden niet bij Jolger geweest. Mijn lijf hunkerde naar een massage. Alles zat vast. Naden uur stapte ik herboren van de tafel. Volgende week maar weer. Jolger bedankt en jij Sukses de komende tijd

door Marieke op Klein Massage
Bindweefsel massage

Voor het eerst een bindweefsel massage gehad bij Yolande, ze werkt erg vakkundig en heeft echt aandacht voor je. Na de massage voelt alles weer los en soepel aan, ik blijf terug komen!

door Estelle op Klein Massage
Helemaal top!

Voor het eerst een bamboe massage gehad door Ellen en echt wauw.. ik ben denk ik nog nooit zo relaxed thuis gekomen na een massage. Ook heb ik altijd rugklachten en nu voelt het gewoon een soort van prima, dat is nog nooit iemand gelukt haha! Dus ik ben echt heel HEEL erg tevreden en ben vanaf nu vaste klant bij Klein massage!

door Eva op Klein Massage
In goede handen bij Charly

Charly is een fijne en vakkundige masseuse. Haar massages ervaar ik altijd als erg weldadig. Charly onderzoekt waar de spanning in mijn lichaam

zit en daardoor zijn haar massages iedere keer weer maatwerk. Na afloop voel ik me altijd heerlijk ontspannen. Dank je wel, Charly!

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu