Review schrijven
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Anuleren

Schrijf uw eigen review

Gemiddelde waardering:  
 44 reviews
 door F. R
Sportmassages bij Corine

Langs geweest bij Corine voor sportmassages. Ze had veel aandacht voor waar ik precies last van had en hoe dat aan te pakken. Het zijn fijne massages met een ontspannen sfeer en voor herhaling vatbaar, zeker een aanrader!

 door Ernestine
Ontspannen bij Ellen

Ellen is een kundige masseuse die goed aanvoelt wat een lichaam nodig heeft. Na haar massages ga ik altijd in zeer ontspannen staat de deur uit. Ellen is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Bedankt Ellen, je bent een topper!

 door Jelena
Great place to relax, revitalize and recharge

I have been going to this wonderful place for several months now and every time I come out convinced that this is a great place for having a massage. I have tried several different massages and each of them brings some benefit to the body. All masseurs are wonderful professionals, very punctual and extremely skilled for the massage style that they provide, and the facility itself is very pleasant, clean and relaxing. If you are looking for a great, professional and effective massage, no matter what your needs are (there are plenty of choices), I would highly recommend this place.

 door Jenny

Vandaag weer een superfijne massage gehad. Dank Corine!

 door Jolanda
Geweldig

Ik heb bijna mijn hele leven last van mijn rug gehad. Ik ga nu regelmatig naar Myra voor een heerlijke massage en ik heb weinig klachten meer.
Myra geeft je de ruimte om stil te genieten of voor een gezellig praatje.

 door Annette Weers
Super goed!

Annelies heeft me vandaag gemasseerd en ik was helemaal in de 7de hemel!

 door Nick Tegelaar
Heerlijk!

Geweldige massage, voor herhaling vatbaar!

 door Tanja
Vriendelijk en kundig

Ik kwam met behoorlijke nek- en schouderklachten bij Jolger en deze klachten zijn na één massage al een stuk minder. Jolger is zeer vriendelijk en professioneel. Volgende afspraak staat gepland.

 door Jaap
Prima ontspanningsmassage !

Vandaag voor een derde massage bij cheraldine geweest. Ze weet precies de juiste sfeer te creëren haar vriendelijke, enthousiaste en deskundige aanpak. Ze gebruikt heerlijke warme olie en tijdens de massage speelt er rustgevende muziek op de achtergrond. Echt een aanrader !

 door Fabienne
Ontspanningsmassage

Ik voel me weer als herboren na een heerlijke massage van Cheraldine. Met haar vriendelijke, moederlijke uitstraling en haar talent om precies de meest gespannen plekken onder handen te nemen, creëert ze een ervaring die tot diepe ontspanning leidt. Door haar massages leer ik mijn eigen lichaam meer vertrouwen en beter te luisteren naar signalen. Dat is voor iemand die zo in zijn hoofd leeft als ik ontzettend belangrijk en bovendien heel heilzaam. Door de mogelijkheid op zondag af te spreken kan ik het ook nog zonder stress inpassen in mijn drukke leven. Dank je wel Cheraldine!

Pagina 1 van 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»