Reviews

Review schrijven
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Schrijf uw eigen review

Klein Massage
Gemiddelde waardering:  
 148 reviews
door Roos op Klein Massage
Bindweefsel massage

Ondanks dat het geen ontspannende massage is, is het toch fijn hoe deze wordt uitgevoerd. Kundig en met aandacht! Ik blijf terug komen.

door C op Klein Massage
Sportmassage

Ik ben nu al een paar keer bij Ellen geweest. Ellen is betrokken en vakkundig. De sportmassage is fantastisch, ik voel mij altijd erg ontspannen erna. De volgende dag merk je dat alles weer los zit. Reden genoeg om regelmatig terug te komen.

door Ernst Boekhout op Klein Massage
De eerste keer massage

De eerste keer massage bij Klein Zoetermeer 60 min Ayurvedische massage door Ellen.Ik voelde lange tijd spanning in mijn lichaam en had een stuk in de krant gelezen dat Klein een specialist is op massage gebied.Na 60 minuten voelde ik mij als herboren en ga zeker nog een keer.

door Rosalie op Klein Massage
Ontspannings- en Shiatsumassage

Ik heb al een aantal massages bij Klein Specialist in Massage gehad, en ben zeer tevreden. Ik heb een aantal keer een ontspanningsmassage gehad en laatst 2 keer een Shiatsumassage van Sebastiaan. Ik heb het contact als open en prettig ervaren, en heb zeker baat gehad bij de massages. Je kan echt even wegdromen en voelt je nog lang daarna ontspannen. Daarnaast heb je voor een tijdje minder last van spierspanningen. Met de tips die Sebastiaan gaf, van afgelopen keer, kan je ook op een later moment zelf bepaaalde punten masseren die je rug bijvoorbeeld ontspannen. Alle werknemers van Klein Specialist hebben veel verstand en kennis over massage en het menselijk lichaam. Dit is prettig om te merken omdat je zo vertrouwen hebt dat ze weten wat ze doen! Ik raad het zeker aan om een keer een afspraak te maken bij Klein Specialist in Massage!

door Jolanda van der Hoek op Klein Massage
Shiatsumassage van Sebastiaan

Voor de eerste keer voor een shiatsumassage gekozen. Ik was wel nieuwsgierig, is weer eens wat anders dan de bamboe-, triggerpoint- of voetreflexmassage waar ik normaal voor ga.

Alle plekken die nodig aangepakt moesten worden, werden vakkundig en zorgvuldig door Sebastiaan onder handen genomen. Ik ging een stuk soepeler en flexibeler naar huis en was ook weer in staat om mijn nek goed te bewegen. Het is absoluut voor herhaling vatbaar en ik boek zeker nog een keer een massage bij Sebastiaan.

door Yolanda op Klein Massage

Vandaag heerlijk ontspanningsmassage van Yolande gekregen.

Gelijk weer een volgende afspraak gemaakt.

door Michael op Klein Massage
Detox

Ik ben al 1 jaar verkouden en had het idee dat mijn lichaam vol zat met afvalstoffen dus afspraak gemaakt met ellen voor ayurvedische/ detox massage. Ik ben na de massage begonnen met het opvangen van mijn plas en tot mijn grote verbazing had mijn plas geen wit/ gele kleur maar zat het helemaal vol met afvalstoffen. Zo erg dat ik niet eens meer door de doorzichtige fles heen kon kijken. Na 7 super behandeling gehad te hebben van ellen kan ik nu weer ademen door mijn neus. Ik ben super blij me de behandelingen van ellen en kan het iedereen aan raden om voor een ayurvedische/detox massage te gaan want het voert echt een heleboel afval stoffen af. Dank je wel ellen voor de goede service…

door Thecla van Beek op Klein Massage
Ontspannen

na een periode van veel stress was het heerlijk om weer een ontspanningsmassage te krijgen van Jolger. Mijn hele lijf deed zeer. Kijk al weer uit naar de volgende afspraak. Kan voorlopig iedere maand komen. Heb een rittenkaart.

door Annemieke op Klein Massage
Ontspanning.

Bij Ellen is het goed toeven!!

De massages zijn heel fijn,en proffesioneel.

Ik krijg alle aandacht en kom ontspannen thuis.

Dank je.

door Marian Bolk op Klein Massage
Onderhoud doet wonderen

Elke maand een onderhoudsmassage door Jolger, voor mijn stijve bovenrug, schouders en nek, zorgt ervoor dat ik klachtenvrij blijf. Integer, professioneel, kundig! Ik blijf komen

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu