Reviews

Review schrijven
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Schrijf uw eigen review

Klein Massage
Gemiddelde waardering:  
 153 reviews
door Marieke op Klein Massage
Bindweefsel massage

Voor het eerst een bindweefsel massage gehad bij Yolande, ze werkt erg vakkundig en heeft echt aandacht voor je. Na de massage voelt alles weer los en soepel aan, ik blijf terug komen!

door Estelle op Klein Massage
Helemaal top!

Voor het eerst een bamboe massage gehad door Ellen en echt wauw.. ik ben denk ik nog nooit zo relaxed thuis gekomen na een massage. Ook heb ik altijd rugklachten en nu voelt het gewoon een soort van prima, dat is nog nooit iemand gelukt haha! Dus ik ben echt heel HEEL erg tevreden en ben vanaf nu vaste klant bij Klein massage!

door Eva op Klein Massage
In goede handen bij Charly

Charly is een fijne en vakkundige masseuse. Haar massages ervaar ik altijd als erg weldadig. Charly onderzoekt waar de spanning in mijn lichaam

zit en daardoor zijn haar massages iedere keer weer maatwerk. Na afloop voel ik me altijd heerlijk ontspannen. Dank je wel, Charly!

door Eva op Klein Massage
In goede handen bij Charly

Charly is een fijne en vakkundige masseuse. Haar massages ervaar ik altijd als erg weldadig. Charly onderzoekt waar de spanning in mijn lichaam

zit en daardoor zijn haar massages iedere keer weer maatwerk. Na afloop voel ik me altijd heerlijk ontspannen. Dank je wel, Charly!

door Hélène op Klein Massage
Altijd iets om naar uit te kijken

Al meer dan een jaar laat ik mij regelmatig masseren bij Klein, specialist in massage. Een super goed concept voor zowel de medewerkers als voor de klanten. De massages zijn echt iets om naar uit te kijken, maar ook om op het moment zelf enorm van te genieten. Ook goed om tevoelen waar je spanning hebt opgebouwd in je lichaam. Super fijn!

door Roos op Klein Massage
Bindweefsel massage

Ondanks dat het geen ontspannende massage is, is het toch fijn hoe deze wordt uitgevoerd. Kundig en met aandacht! Ik blijf terug komen.

door C op Klein Massage
Sportmassage

Ik ben nu al een paar keer bij Ellen geweest. Ellen is betrokken en vakkundig. De sportmassage is fantastisch, ik voel mij altijd erg ontspannen erna. De volgende dag merk je dat alles weer los zit. Reden genoeg om regelmatig terug te komen.

door Ernst Boekhout op Klein Massage
De eerste keer massage

De eerste keer massage bij Klein Zoetermeer 60 min Ayurvedische massage door Ellen.Ik voelde lange tijd spanning in mijn lichaam en had een stuk in de krant gelezen dat Klein een specialist is op massage gebied.Na 60 minuten voelde ik mij als herboren en ga zeker nog een keer.

door Rosalie op Klein Massage
Ontspannings- en Shiatsumassage

Ik heb al een aantal massages bij Klein Specialist in Massage gehad, en ben zeer tevreden. Ik heb een aantal keer een ontspanningsmassage gehad en laatst 2 keer een Shiatsumassage van Sebastiaan. Ik heb het contact als open en prettig ervaren, en heb zeker baat gehad bij de massages. Je kan echt even wegdromen en voelt je nog lang daarna ontspannen. Daarnaast heb je voor een tijdje minder last van spierspanningen. Met de tips die Sebastiaan gaf, van afgelopen keer, kan je ook op een later moment zelf bepaaalde punten masseren die je rug bijvoorbeeld ontspannen. Alle werknemers van Klein Specialist hebben veel verstand en kennis over massage en het menselijk lichaam. Dit is prettig om te merken omdat je zo vertrouwen hebt dat ze weten wat ze doen! Ik raad het zeker aan om een keer een afspraak te maken bij Klein Specialist in Massage!

door Jolanda van der Hoek op Klein Massage
Shiatsumassage van Sebastiaan

Voor de eerste keer voor een shiatsumassage gekozen. Ik was wel nieuwsgierig, is weer eens wat anders dan de bamboe-, triggerpoint- of voetreflexmassage waar ik normaal voor ga.

Alle plekken die nodig aangepakt moesten worden, werden vakkundig en zorgvuldig door Sebastiaan onder handen genomen. Ik ging een stuk soepeler en flexibeler naar huis en was ook weer in staat om mijn nek goed te bewegen. Het is absoluut voor herhaling vatbaar en ik boek zeker nog een keer een massage bij Sebastiaan.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu