Lisenka - Klein Massage

Mijn naam is Lisenka. Zowel het lichaam, de geest en persoonlijke ontwikkeling heeft mij sinds jong meisje al gefascineerd. Na mijn scheiding in 2015 en een pittige periode ben ik de afgelopen paar jaar gaan vertragen. Ik heb mij laten inwijden als Kundalini Reiki Master en sindsdien is mijn eigen groei alsook mijn interesse in de chakra’s, energie en zelfhelend vermogen gaan groeien.

Naast masseuse ben ik ook gecertificeerd als stress, burnout en mindfulness coach en NLP practitioner. De meeste mensen weten wel dat lichaam en geest samen werken, maar pas als je er voor open staat om te leren en ervaren dat zowel je manier van denken, het voelen en je fysieke en energetische lichaam echt samen werken zul je pas echt merken hoe transformerend het voor je kan zijn en hoeveel invloed je daar zelf op hebt.

Om Reiki op een laagdrempelige manier aan te kunnen bieden ben ik een cursus massage gaan volgen. Dat bleek een goede keuze en ook een mooie combinatie. Maar ook los van elkaar een fijne manier om te ont-spannen en voor jezelf te zorgen. Mijn manier van masseren is holistisch en word omschreven als zowel zacht als een fijne grip op de juiste plekken.

Ik woon in het Groene Hart, in Zwammerdam. Ben mama van twee jongens (en twee katten) en naast masseren heb ik ook een fotografie bedrijf, schmink ik voor de hobby, maak ik mensen graag aan het lachen en ga ik heel graag naar het strand of bos.

Boek een massage bij Lisenka

">