Stormy herfstdeal

Ontvang €100,- extra gratis tegoed bij aankoop van een €500,- Voordeelkaart!

Liever in termijnen betalen? (maximaal 4 termijnen). Neem hier contact op

Win €250,- extra bij aankoop van de deal vóór 14 oktober!

De winnaar wordt dinsdag 15 oktober bekend gemaakt middels een loting. Via Insta zal dit bekend gemaakt worden.

online aan te kopen vanaf oktober t/m 10 november 2024

Klein Massage Voordeelkaart

Met de Voordeelkaart is het wel heel voordelig om te ontspannen. Voordelen:

  • Een leven lang geldig
  • Inzetbaar voor elk type massage
  • Geldig voor elke tijdsduur
  • Masseur naar keuze
  • Niet persoonsgebonden

Vanaf 2023 valt Klein Massage onder het Body & Mind Centrum.

Dit betekent dat de Voordeelkaart ook inzetbaar is voor andere diensten zoals; yoga, klankschalen, meditatie en nog veel meer. Kijk voor alle diensten op de website van Body & Mind Centrum.

Hoe werkt het

De Voordeelkaart werkt met een puntensysteem. Elke Euro heeft de waarde van 1 punt. Met de Stormy herfstdeal ontvangt u totale waarde van 600 Euro aan tegoed (600 punten). De Voordeelkaart is inzetbaar voor elk type massage bij Klein Massage en verschillende diensten naar keuze binnen het Body & Mind Centrum. De kaart is eenvoudig online te bestellen.
Het tegoed komt op uw persoonlijke account te staan. Per boeking wordt automatisch het aantal punten overeenkomstig met de prijs afgeschreven van de kaart. Simpel! Anders dan bij een abonnement, waarbij je vooraf betaalt voor een heel blok van één type sessie, is de Voordeelkaart flexibel in te zetten voor iedere gewenste massage sessie of behandeling, van iedere tijdsduur.

Inzicht in uw persoonlijke account

Weten hoeveel punten u nog tegoed heeft? In uw persoonlijke account vindt u een overzicht van alle boekingen en puntensaldo. De kaart blijft een leven lang geldig en is niet persoonsgebonden. Goed voor uzelf zorgen wordt met een Voordeelkaart wel heel voordelig!