Klein specialist is al jaren een begrip in Leiden en omgeving.

Jaarlijks verzorgen wij duizenden massages aan mensen die last hebben van lichamelijke klachten, stress, chronische hoofdpijn en andere klachten. Onze massage specialisten bieden een breed aanbod van verschillende disciplines, waardoor er voor bijna elke klachten een gerichte oplossing is.

Bij elke klant wordt er standaard een intake vooraf aan de massage gehouden waardoor wij een goed beeld van de eventuele lichamelijke klachten en of wensen krijgen. Dit brengen wij tijdens de intake in kaart en daar wordt de massage op toegespitst. De intake is geheel gratis en wordt niet van uw massage tijd af gehaald.

Op de massagetafel wordt er altijd eerst een korte bodycheck gedaan zodat de masseur een goede indruk heeft over uw lichaam en eventuele spanningen. Vervolgens zal de masseur de meeste tijd besteden aan de delen van het lichaam waar zich de meeste spanning bevindt. Vaak wordt er een combinatie gedaan van verschillende stijlen en technieken om u het beste van dienst te kunnen zijn.

Door het grote aanbod van de verschillende massages is het voor u misschien moeilijk om een keuze te maken. Wij raden u aan om voor de eerste behandeling een ontspanningsmassage te kiezen. U kunt altijd zelf aangeven of de druk tijdens de massage opgevoerd mag worden. De masseur zal dit tijdens de behandeling met u afstemmen.

90% van onze klanten heeft last van verhoogde spierspanningen of spier gerelateerde klachten. Veel van deze klachten zal door middel van massage verlichting kunnen brengen of onder controle gehouden kunnen worden, of zelf helemaal verdwijnen. Voor deze klachten hoeft u niet perse naar een fysio therapeut. Mochten wij ondervinden dat de klachten meer met het skelet te maken hebben dan met spieren dan verwijzen wij u door naar een specialist. Klein specialist in massage heeft verschillende samenwerkingen zoals fysiotherapeuten, manueel therapeuten en chiropractie. Ook voor informatie over goede personal training kunnen wij u zeer goed adviseren.

Voor specifieke lichamelijke klachten kunnen wij een behandelplan voor u opstellen om te bepalen hoeveel tijd er tussen de massages in zal zitten. Wij raden aan om niet te veel tijd tussen de eerste aantal massages te plannen, zodat het effect groter is. Als de klachten minder worden dan kunt u altijd meer tijd ertussen laten en voor onderhoud/ preventie met een bepaalde regelmaat een afspraak in plannen. Deze regelmaat verschilt per persoon en u zult voor u zelf moeten beslissen wat een goede regelmaat is. Voor onderhoud/ preventie raden wij aan om eens in de maand een afspraak in te plannen. U kunt heel gemakkelijk online via de website of via onze app een afspraak in plannen naar keuze. Ook kunt u zelf de locatie of masseur kiezen die het beste bij u past.

Als onze behandelingen u bevallen dan is het voordelig om gebruik te maken van een Rittenkaart. Met deze Rittenkaart kunt u korting krijgen op elke behandeling tot bijna 20% van de originele prijs. De Rittenkaart blijft een leven lang geldig, is beschikbaar voor elke locatie, voor elke behandeling en is niet persoonsgebonden. Ook kunt u hiervoor een cadeaubon uit laten schrijven. De cadeaubon kan gratis opgestuurd worden. Voor meer informatie gaat u naar: Rittenkaarten
 

Klein specialist in massage is een onderdeel van Klein specialist in wellness. Sinds april 2019 kunt u met uw Rittenkaart gebruik maken van een schoonheidsbehandeling van Klein specialist in beauty. Voor meer informatie: www.kleinbeauty.nl