Klein specialist in massage is opgericht in het jaar 2012. Al jaren verzorgen onze masseurs verschillende massages in verschillende vestigingen. de massages variëren van pijn verlichtende tot ontspannende massages. Inmiddels bieden wij meer dan 20 verschillende massages aan. Iedere masseur heeft zijn of haar specialisme en zal er altijd voor zorgen dat u met het gewenste resultaat naar buiten loopt. Voor alle spiergerelateerde klachten kunt u bij ons terecht.

Vooraf aan de massage vindt er een intakegesprek plaats waarbij eventuele lichamelijke klachten en wensen in kaart worden gebracht. Hier wordt de massage op toe gespitst. Deze intake is geheel kosteloos en gaat uiteraard niet van de massage tijd af.

Klantvriendelijkheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij doen er alles aan om u het naar de zin te maken. De hoofdregel binnen Klein specialist in massage is dan ook: Luister naar wat de klant wil!! Zo komen wij samen tot een massage die bij u past.

Via ons boekingssysteem kunt u heel gemakkelijk zelf online een afspraak in plannen. U kunt ook de applicatie van elke vestiging apart downloaden op uw mobiele telefoon. Uiteraard kunt u ook telefonisch of via e-mail een afspraak maken.