Bedrijfsmassage

Klein Massage verzorgt niet alleen massages in onze praktijk, maar ook aan huis, hotel of kantoor.

“Een (stoel)massage heeft een aantoonbaar positief effect op de hantering van werkdruk, werkstress en werk gerelateerde klachten. Stoelmassage stimuleert cognitieve functies en verlaagt stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen iedere organisatie verbeteren.”

Mensen die veel of met een bepaalde regelmaat achter een bureau zitten, hebben vaak last van spier gerelateerde klachten in de bovenrug, nek en schouders. Doordat die spieren onder een bepaalde constante spanning komen te staan, ontstaan er knopen die voor veel ongemak kunnen zorgen. Ook kan er uitstraling voorkomen naar de arm of hand.

Door het masseren van deze knopen zal de bloedcirculatie en bloedtoevoer gestimuleerd worden en zo zal er meer zuurstof naar de spieren geleid worden. Ook door bepaalde oefeningen kunnen spierknopen verminderd worden.

Bedrijfsmassages bij klein specialist in massage

Wij helpen bedrijven met het verminderen van klachten van de medewerkers door middel van het geven van massages op een stoel of tafel. Alle medewerkers van Klein massage zijn professioneel, gediplomeerd en hebben veel ervaring.

Bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar: Een (stoel)massage is als bedrijf fiscaal aantrekkelijk. Sinds 2011 kan dit via de werkkostenregeling

Wat kunt u verwachten?

Wij verzorgen alles wat voor de massages nodig is, zoals de massagestoel of -tafel, handdoeken, olie, opstapje voor tafel, producten voor hygiëne, face covers en een ontspannend muziekje. Heeft u nog verzoeken, dan kan dit besproken worden.

Kosten:

Stoelmassage:

  • 15 minuten: 22,50 Euro
  • 20 minuten: 27,50 Euro
  • 30 minuten: 40,- Euro

Massage op tafel:

  • 30 minuten: 40,- Euro
  • 45 minuten: 52,50 Euro
  • 60 minuten: 65 Euro
  • 90 minuten: 92,50 Euro

(prijzen zijn EXCLUSIEF BTW).

Buiten Leiden geldt een vergoeding van 2,50 Euro per km.

Prijzen gelden voor een minimale afname van 6 massages.

Stoelmassage

Wat is stoelmassage?

Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Deze massage wordt gegeven op een massagestoel die comfortabel zit zodat het gehele lichaam goed kan ontspannen. De stoelmassage kan in een openbare ruimte gegeven worden of in een aparte ruimte.

Wat doet stoelmassage?

Na een stoelmassage voel je je ontspannen en uitgerust en heb je meer energie. De kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van je langdurige en eenzijdige werkhouding wordt minder. Een stoelmassage verbetert de werkmotivatie en helpt stress te verminderen.

Tijdsduur

Een stoelmassage is mogelijk voor 15, 20 of 30 minuten.

Massage op tafel

Wat is een massage op de tafel?

De bedrijfsmassage op tafel wordt uitgevoerd als de massage 30 minuten of langer is. Hierbij zal het gemasseerde gebied ontbloot worden. De massage zal met olie gegeven worden om het resultaat te vergroten. Door het liggen op de tafel kan de medewerker zich extra goed ontspannen. De massage op tafel wordt het liefst verzorgd in een afgesloten ruimte i.v.m. de privacy van de medewerker.

Wat doet een massage op tafel?

De werknemer voelt zich ontspannen en heeft meer energie. De kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van een langdurige en eenzijdige werkhouding wordt minder. Een massage verbetert de werkmotivatie en helpt stress te verminderen. Een langere massage vergroot dit effect.

Tijdsduur

Een massage op de tafel is mogelijk voor 30, 45, 60 of 90 minuten.

Offerte?

Voor een vrijblijvende offerte voor bedrijfsmassage kunt u mailen naar info@kleinmassage.nl