Cadeaubon

Kent u iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Die een bedankje heeft verdiend? Die jarig is maar alles al heeft? Koop een Cadeaubon en geef een heerlijke massage cadeau!

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen  

Met een Cadeaubon van Klein Massage geeft u een heerlijk moment van ontspanning. Leuk als origineel cadeau, of juist als opkikkertje. Voor iedereen die weleens wat extra aandacht verdient.

De Cadeaubon is te bestellen voor massages van 30, 45, 60 en 90 minuten. De bon is geldig voor elk type behandeling en iedere masseur. Kiest u voor een Cadeaubon voor meerdere behandelingen, dan geeft u niet alleen nog meer ontspanning cadeau, maar geniet u ook nog eens van een flinke korting.

De bon wordt door ons mooi opgemaakt en geleverd in een spetterende verpakking. U kunt de bon digitaal via mail ontvangen of per post laten verzenden. Wilt u de Cadeaubon vandaag al in huis hebben? Dan kunt u ervoor kiezen om de bon digitaal te ontvangen op uw e-mailadres en deze zelf te printen: het perfecte snelle cadeau. Komt u er niet uit, stuur dan een e-mail naar info@kleinmassage.nl en wij helpen u graag verder.

De Cadeaubon is na uitgifte 2 jaar geldig. Een bon voor meerdere behandelingen wordt bij inlevering omgezet in een Rittenkaart, die vervolgens een leven lang geldig is. Acties en kortingen zijn niet van toepassing op de prijs van een Cadeaubon. Vergeet natuurlijk niet uw Cadeaubon mee te nemen naar uw afspraak!

Geef een cadeau waar iemand echt van geniet

Een Rittenkaart cadeau doen?

Wilt u iemand nog gelukkiger maken door een Rittenkaart cadeau te doen? Bestel hier uw Rittenkaart om cadeau te geven met korting

Bestellen