Massage aan huis

Geen zin om naar ons toe te komen? Wij komen naar u!

Geen zin om door de kou te fietsen? Gedoe om een oppas te regelen? Misschien wat minder goed ter been? Of gewoon liever een massage in uw eigen vertrouwde omgeving? Klein Massage biedt geheel verzorgde massages aan huis. Wij zorgen voor een professionele massagetafel en een opstapje, hypoallergene handdoeken en de beste massageolie. Zo creëren wij de complete wellness–ervaring bij u thuis. U hoeft zelf helemaal niks te regelen, behalve misschien een rustgevend muziekje.

Een massage aan huis is te boeken voor een massageduur vanaf 60 minuten. U heeft de mogelijkheid om uw massagetijd te ‘delen’: u kunt bijvoorbeeld een massage boeken van 90 minuten, waarvan u zelf 45 minuten geniet en uw huisgenoot ook 45 minuten. Zo bent u beiden voordeliger uit. U kunt kiezen voor onze Sportmassage, Triggerpointmassage of Ontspanningsmassage, of een combinatie hiervan. In de korte (gratis) anamnese vooraf bespreken we uw wensen en behoeften. Aan het begin van de massage voert de masseur een bodycheck uit om de gebieden van verhoogde spierspanning in het lichaam in kaart te brengen. Aan deze gebieden zal in de massage extra aandacht worden gegeven. Mag de massage steviger of liever juist wat zachter? Geef dit tijdens de massage gerust aan aan uw masseur. Wij zijn er om u een zo prettig mogelijke beleving te geven!

Duur van de massage

Een massage aan huis is te boeken voor een massageduur vanaf 60 minuten. U heeft de mogelijkheid om uw massagetijd te ‘delen’: u kunt bijvoorbeeld een massage boeken van 90 minuten, waarvan u zelf 45 minuten geniet en uw huisgenoot ook 45 minuten. Zo bent u beiden voordeliger uit.

  • U betaalt eenvoudig vooraf via een factuur, of ter plekke contant (graag gepast).
  • prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten
  • Voor een massage buiten de Leidse regio rekenen wij een reiskostenvergoeding van €2,50 per kilometer vanaf de praktijk van Klein Massage.

Tarieven massage aan huis