Massage aan huis

Geen tijd of zin om bij ons langs te komen? Dan komen wij net zo makkelijk bij u langs.

U kunt tijdens en na de massage heerlijk ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving, u hoeft geen oppas te regelen en kunt uw eigen muziek afluisteren.

All-inclusive massage aan huis.

Klein Massage verzorgt een all-inclusive massage aan huis. Wij nemen alles voor u uit handen waardoor u kunt ontspannen en genieten.

Wij maken gebruik van een professionele massagetafel voor optimaal comfort. De handdoeken die wij gebruiken zijn heerlijk zacht en professioneel gereinigd. De massageolie is van topkwaliteit en ook geschikt voor de gevoelige huid, trekt niet snel in en voed het lichaam.

Wij komen langs vanaf 60 minuten. Voor een langere massage krijgt u extra korting. Ook is het mogelijk om een massage te delen. Zo kunt u een massage boeken voor 60 minuten waar u beide voor 30 minuten van kan genieten.

Voor massages buiten de regio Leiden wordt een meerprijs van 2,50 Euro per kilometer gerekend.

Vooraf aan de massage wordt er een (gratis) anamnese afgenomen zodat de masseur een indruk krijgt van eventuele lichamelijke klachten, spanning en/of wensen. In overleg kunt u aangeven wat u fijn vindt en welke delen van het lichaam u graag gemasseerd zou willen hebben.

U kunt kiezen voor een ontspannende massage of juist iets steviger, zoals sport of triggerpoint.

Voordat de massage begint wordt er door de masseur altijd een bodycheck gedaan. Hier wordt het lichaam gescand en zal de druk opgevoerd worden en daar waar nodig extra aandacht gegeven worden daar waar meer spanning zit.

Uiteraard kunt u zelf ook aangeven of er meer of minder druk gegeven mag worden.

 

Massage aan huis

Betaling

U kunt de massage contant (gepast) voldoen achteraf, of eventueel vooraf bij uw reservering online.

Wilt u voor vandaag nog een massage? Neem dan telefonisch contact op.