Algemene Voorwaarden

Als u een afspraak voor een massage maakt, gaan wij ervan uit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

1. Wij zijn preventieve masseurs, maar geen massage-therapeuten. De massages die wij aan u geven zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. In bepaalde gevallen kunnen wij besluiten om af te zien van het geven van een massage en u doorverwijzen naar een homeopaat/arts/specialist.

2. De certificaten die onze masseurs behaald hebben zijn voor u als klant beschikbaar om te zien.

3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.

4. De klant is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intake gesprek aan ons verstrekt, zodat wij de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kunnen voeren.

5. Vriendelijk wordt verzocht om mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stille stand te zetten vlak voor aanvang van de massage.

6. De massages die wij geven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Klanten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen worden per direct uit onze massagepraktijk verwijderd. 

7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden geheel aan u door berekend.

8. Een cadeaubon is één jaar geldig na datum uitgifte. 

9. Restitutie na aanschaf van een rittenkaart is niet mogelijk. Onder geen enkele voorwaarden. U heeft de keuze om een ander persoon van uw rittenkaart gebruik te laten maken.

10. Eventuele gegevens die u voor of tijdens de massage aan ons verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Vanuit onze beroeps ethiek als zorggever houden wij ons aan een geheimhoudingsplicht.

11. U kunt van ons verwachten dat hygiëne belangrijk is, wij verwachten dat van de klant ook.

12. Bij het maken van een afspraak wordt altijd uw email, adres en telefoonnummer gevraagd voor onze administratie.

13. Voor boekingen die worden gedaan via ons boekingssysteem, geldt dat u een bevestiging ontvangt via e-mail.

14. Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als onze masseurs is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.

15. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaard u dat u ons nooit aansprakelijk kan stellen voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage die wij aan u geven.

16. De betaling kan contant of per factuur voldaan worden.

17. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/ of zolang de voorraad strekt.

18. Een Rittenkaart kan een leven lang gebruikt worden. Oftewel deze verloopt niet, behalve als de klant 2 jaar achtereen geen afspraak in gepland heeft bij 1 van onze vestigingen. Dan komt de kaart te vervallen.