Voordeelkaart

Profiteer van korting op het gehele aanbod van het Body & Mind Centrum.

NIEUW: Body & Mind Voordeelkaart

Elke maandag en woensdag yoga, om de week een uur coaching en zo nu en dan een massage om even helemaal te ontspannen – als u wilt kunt u uw complete agenda vullen met alle sessies en behandelingen die ons Centrum te bieden heeft. Maak het uzelf gemakkelijk met een Body & Mind Voordeelkaart. Betalingen worden automatisch doorgevoerd en u geniet bovendien van heel veel voordeel, tot wel 15%!

Check het saldo van uw Voordeelkaart en zie uw afspraken in de toekomst en het verleden. Log hier in!

Vanaf 2023 valt Klein Massage onder het Body & Mind Centrum.

De rittenkaarten zijn per account automatisch omgezet naar een Voordeelkaart.

  Voordeelkaart 100 punten

 • Deze voordeelkaart heeft een waarde van 105 punten!

  Bestel

  Voordeelkaart 250 punten

 • Deze voordeelkaart heeft een waarde van 275 punten !

  Bestel

  Voordeelkaart 500 punten

 • Deze voordeelkaart heeft een waarde van 563 punten!

  Bestel

  Voordeelkaart 1000 punten

 • Deze voordeelkaart heeft een waarde van 1150 punten!

  Bestel

Hoe werkt het?

De Voordeelkaart werkt met een puntensysteem. Elke punt is €1,- waard: een Voordeelkaart van 275 punten geeft u een tegoed van €275,- voor diensten naar keuze binnen het Centrum. Per boeking wordt automatisch het aantal punten overeenkomstig met de prijs afgeschreven van uw kaart. Simpel! Anders dan bij een abonnement, waarbij u vooraf betaalt voor een heel blok van één type sessie, is de Voordeelkaart flexibel in te zetten voor iedere gewenste sessie of behandeling, van iedere tijdsduur.

En dan krijgt u ook nog eens een flinke korting. Koopt u namelijk een Voordeelkaart voor €250,- dan staan daar niet 250, maar 275 punten op. U krijgt dus 25 punten extra van ons cadeau! Hoe meer punten, hoe groter het voordeel.

Weten hoeveel punten u nog tegoed heeft? In uw persoonlijke account van Body & Mind vindt u een overzicht van uw boekingen en het puntensaldo op uw kaart. De kaart blijft een leven lang geldig en is niet persoonsgebonden. Goed voor uzelf zorgen wordt met een Voordeelkaart wel heel voordelig!