Bamboemassage

Hoe werkt het

Bij de Bamboemassage wordt gebruikgemaakt van bamboestaven als verlengstuk van de handen, onderarmen en ellebogen, waardoor er dieper kan worden gewerkt. De bamboestaven worden vaak verwarmd voor een extra ontspannende werking. Er wordt gewerkt met verschillende soorten massageolie waar etherische oliën aan kunnen worden toegevoegd om het lichaam nog meer te prikkelen. Er worden verschillende massagetechnieken gebruikt, afkomstig uit onder andere de Shiatsu, de Ayurvedische massage en de Lymfedrainage. De druk kan hard of juist zacht zijn, ritmisch of rustig: u geeft zelf aan wat u prettig vindt. De Bamboemassage geeft een ontspannen gevoel, maar werkt ook vooral opwekkend.

Wat doet het?

Bamboe werkt als katalysator in het overbrengen van energie. De bamboestaven prikkelen de zenuwuiteinden in de huid en de oppervlakkige spieren, met een natuurlijke high als gevolg. Bamboe bevat bovendien kiezelzuur, dat onder meer een positieve werking heeft op de conditie van de huid, het skelet en de bloedvaten. De bloedsomloop wordt geactiveerd, wat helpt om afvalstoffen af te voeren, krampen te verlichten en spierknopen te verzachten. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Zo draagt de massage bij aan een betere conditie van uw lichaam.

Voor wie is het geschikt?

Iedereen die nieuwsgierig is naar deze praktische toepassing van de Chinese leer van de Vijf Elementen, of die eens iets anders wil uitproberen dan een ‘normale’ massage met de handen, is natuurlijk van harte welkom. De Bamboemassage is naast een ontspannende, vooral een activerende massagevorm en is dan ook ideaal als u op zoek bent naar meer energie en kracht. Kies voor de Bamboemassage wanneer u bijvoorbeeld u last heeft van:

  • stress
  • vastzittende
  • spieren vermoeidheid

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app