Bindweefselmassage

Hoe werkt het

De Bindweefselmassage richt zich op het krachtig activeren van het onderhuids bindweefsel. U bepaalt zelf welke lichaamsdelen worden behandeld; uw masseur kan u hierin natuurlijk adviseren. De Bindweefselmassage is een diepe en stevige massagevorm. Er wordt met de handen direct op de huid gewerkt: anders dan bij veel andere massagevormen, wordt bij de Bindweefselmassage geen massageolie gebruikt. De huid wordt opgepakt en gerold om het bindweefsel te bereiken. De massage kan in het begin een beetje gevoelig zijn, maar na afloop voelt uw huid verjongd en uw geest weer heerlijk energiek en fit.

Wat doet het?

Het doel van de Bindweefselmassage is het opheffen van blokkades en het verbeteren van de conditie van de huid. Verklevingen worden losgewerkt, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de weefsels worden aangezet tot celdeling. Het resultaat: een strakke huid met een gezonde gloed. En niet alleen uw huid, maar uw hele lichaam zal fitter aanvoelen.

Voor wie is het geschikt?

De Bindweefselmassage is de perfecte keuze voor iedereen die graag een mooie strakke huid wil.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app