Burn-outmassage

Hoe werkt het

De Burn-outmassage is helemaal toegespitst op mensen met burn-outklachten. Dit betekent dat er extra aandacht is voor het mentale. Want de massagetafel kan nog zo comfortabel zijn en de muziek nog zo zwoel, als uw hersenen overuren maken is het moeilijk om te ontspannen. De masseur gaat dus niet alleen aan de slag met bijvoorbeeld het losmaken van uw vastzittende spieren, maar is er zeker ook om u een luisteren oor te bieden wanneer u hier behoefte aan heeft. Omdat in deze massage rust en ruimte voor uw verhaal centraal staan, bieden wij alleen een behandelduur aan van 90 minuten.

Wat doet het?

Deze massage richt zich op zowel de fysieke als de mentaal-emotionele aspecten van een burn-out. De massage zelf verlicht uw lichamelijke klachten, door spierspanning aan te pakken en de doorbloedig te verbeteren. De steunende aanwezigheid van de masseur en het open gesprek kunnen helpen de aandacht te focussen, het piekeren te doorbreken en de geest te ontspannen. Geleidelijk aan zult u merken dat u beter overweg kunt met de spanning en stress, dat u dieper slaapt, dat lichamelijke klachten verlichten en dat u weer meer kunt genieten van het leven.

Voor wie is het geschikt?

Heeft u burn-outklachten? Weet u niet waar u moet beginnen om uit die negatieve spiraal te komen, of zoekt u ondersteuning bij het herstelproces? Onze Burn-outmassage kan u helpen.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app