Cadeaubon

Kent u iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Die een bedankje heeft verdiend? Die jarig is maar alles al heeft? Koop een Cadeaubon en geef een heerlijke massage cadeau!

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen  

Met een Cadeaubon van Klein Massage geeft u een heerlijk moment van ontspanning. Leuk als origineel cadeau, of juist als opkikkertje. Voor iedereen die weleens wat extra aandacht verdient.

De Cadeaubon is te bestellen voor massages van 30, 45, 60 en 90 minuten. De bon is geldig voor elk type behandeling en iedere masseur. Wilt u meerdere massages cadeau geven; kies dan voor een voordeelkaart en geniet van extra voordeel.

De bon wordt door ons mooi opgemaakt en geleverd in een spetterende verpakking. U kunt de bon digitaal via mail ontvangen of per post laten verzenden. Wilt u de Cadeaubon vandaag al in huis hebben? Dan kunt u ervoor kiezen om de bon digitaal te ontvangen op uw e-mailadres en deze zelf te printen: het perfecte snelle cadeau. Komt u er niet uit, stuur dan een e-mail naar info@kleinmassage.nl en wij helpen u graag verder.

Wilt u de cadeaubon ophalen op onze locatie? Kies dan voor de digitale aankoop en laat weten op welke datum en tijd u ons een bezoek brengt. Dan zorgen wij dat de bon klaar ligt. Stuur een mailtje naar: info@kleinmassage.nl.

De Cadeaubon is na uitgifte 2 jaar geldig.

Geef een cadeau waar iemand echt van geniet

Een Voordeelkaart cadeau doen?

Wilt u iemand nog gelukkiger maken? Geef dan een Voordeelkaart cadeau!

Met een Voordeelkaart kunt u tot wel 15% extra genieten van massages.

Uw voordeel:
€100,- = 105 punten
€250,- = 275 punten
€500,- = 563 punten
€1000,- = 1150 punten

 

Bestellen