Detoxmassage

Hoe werkt het

In deze massage worden verschillende massagetechnieken gecombineerd om het lichaam intensief te reinigen: buikmassage, Cuppingtherapie en klassieke massagetechnieken. Activerende en ontspannende technieken worden afgewisseld en de behandeling wordt afgesloten met een rustgevende massage van de voeten en/of het hoofd met etherische olie van lavendel, pepermunt, of eucalyptus. De Detoxmassage duurt standaard 90 minuten. Zo komen de verschillende onderdelen van de massage tot hun recht. Omdat de spijsverteringsorganen in deze massage worden aangesproken, is het belangrijk dat u vooraf geen al te zware maaltijd nuttigt. Het is na iedere massage aan te raden voldoende te drinken, om te helpen de losgekomen gifstoffen af te voeren. Na de Detoxmassage is dit nog extra belangrijk. Het beste drinkt u warm water of kruidenthee (brandnetelthee werkt in het bijzonder ontgiftend).

Wat doet het?

De verschillende technieken die worden ingezet tijdens de Detoxmassage leveren elk hun specifieke bijdrage in het ontgiften van het lichaam. De buikmassage activeert de buikorganen, in het bijzonder de lever en de darmen, zodat afvalstoffen vlot worden uitgescheiden in plaats van vastgezet in het lichaam. De Cuppingtherapie trekt gestagneerde gifstoffen als het ware naar de oppervlakte van het lichaam. Ook bevordert het de stroom van bloed en lymfe, zodat afvalstoffen makkelijker afgevoerd en voedingsstoffen sneller aangevoerd kunnen worden. De klassieke massagetechnieken bevorderen de doorstroom van energie en de eindmassage brengt het lichaam in diepe ontspanning, zodat het in rust kan herstellen. De verschillende etherische oliën die hierbij worden gebruikt werken ontgiftend en hebben bovendien een positieve invloed op het zenuwstelsel.

Voor wie is het geschikt?

De Detoxmassage is aan te raden als onderdeel van uw detoxregime, wanneer u een dieet volgt, wanneer u (net) bent gestopt met roken, of als u last hebt van klachten die wijzen op een ophoping van gifstoffen, zoals:

  • fysieke/mentale overbelasting
  • hardnekkige spanning in nek/rug/schouders
  • hoofdpijn
  • obstipatie
  • stress

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app