Elvan

Hoi, ik ben Elvan,

Op 21 jarige leeftijd heb ik mogen afstuderen tot holistisch massage therapeut.Omdat ik op zo’n jonge leeftijd in het diepe ben gesprongen, stroomt de holistische visie door mijn aderen en verwonder ik mij nog steeds over hoe alles van fysiek tot mentaal en emotioneel van binnen en van buiten verband met elkaar houdt.In mijn opleidingstijd heb ik een verscheidenheid aan massagetechnieken eigen mogen maken en ze hebben allemaal een steentje bijgedragen aan mijn eigen massagestijl.

Mijn eerste prioriteit is de ontspanning van je zenuwstelsel, dit zorgt ervoor dat je lichaam in ‘herstelmodus’ gaat. Aanvullend kijken we samen naar jouw behoeften. Het kan zijn dat je zachtheid nodig hebt, juist een intensieve behandeling om energie op te wekken of de spieren die je intensief belast even goed door te spoelen!

Het bewustwordingsproces is voor mij een integraal onderdeel van holistische massage therapie. De verdieping naar het bewustzijn van je lijf of je mentale gesteldheid, is een prachtig proces en kan alleen groeien met aandachtige beoefening en tijd.

Heb je behoefte aan een heerlijk meditatief moment voor jezelf, wil je meer bewustzijn ontwikkelen of wil je stevig gemasseerd worden?Bij mij ben je van harte welkom!

Boek hier een afspraak bij Elvan