Energetische massage

Hoe werkt het

In de Energetische massage wordt gewerkt op de energiepunten en energiebanen van het lichaam. De universele energie wordt aangesproken en door het lichaam geleid. De masseur stuurt deze energie door middel van specifieke strijkende bewegingen en handopleggingen. De energie wordt persoonlijk op u afgestemd en vloeit daarheen waar dat op dit moment voor u nodig is. Tijdens de massage kunt u de effecten van de energiestroom merken door bijvoorbeeld een gevoel van warmte, koude rillingen, buikgeluiden, opkomende vermoeidheid, of een loom gevoel. Maar ook als u zelf niets opmerkt, gebeurt er heel veel in uw lichaam.

Wat doet het?

De essentie van de Energetische massage is het in balans brengen van de natuurlijke energiestromen in het lichaam. De universele energie wordt gestuurd naar de plekken in het lichaam waar zich een blokkade bevindt en die boost van energie heft de blokkade op. De energie kan weer vrij stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Voor wie is het geschikt?

Wilt u graag een moment van rust, ontspanning, me-time? Heeft u last van mentale of fysieke klachten? Dan kan deze massage u ondersteunen. De Energetische massage is voor iedereen geschikt en kan in het bijzonder zeer passend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoogsensitieve kinderen en volwassenen. De massage kan een waardevolle ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld:

  • angstklachten
  • burn-outklachten
  • piekeren
  • psychosomatische klachten

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app