Holistische massage

Hoe werkt het

In een oriënterend gesprek vooraf bespreken we uw voornaamste knelpunten. U kunt aangeven wat voor u belangrijk is en waar extra aandacht aan gegeven mag worden. De Holistische massage is een trage, rustgevende massage van het gehele lichaam, gebruikmakend van verschillende massagetechnieken, met extra zorg voor uw eigen aandachtspunten. Een heel persoonlijke, diepgaande massage.

Wat doet het?

Door de aanraking in de massage en door het gesprek aan te gaan, kan de energie weer stromen op verschillende niveaus. De diepgaande lichamelijke behandeling van de pijnpunten kan een positief effect hebben op de emoties en kan een genezingsproces op gang brengen. De Holistische massage helpt u om inzicht te krijgen in uw persoonlijke proces. Zo werken we samen aan vermindering of zelfs oplossing van de klachten.

Voor wie is het geschikt?

Onze Holistische massage kan voor iedereen uiterst heilzaam werken. Vooral als u naast fysieke ook mentaal-emotionele klachten ervaart, kan deze massage erg geschikt zijn. Bent u met grote of kleinere vraagstukken in uw leven bezig? Dan kan deze massage dit proces uitstekend ondersteunen.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app