Hoofdpijnmassage

Hoe werkt het

De Hoofdpijnmassage is een rustige massage met de focus op ontspanning. De basis bestaat uit een massage van hoofd, gezicht en nek. Kiest u voor een iets langere massage, dan kunnen ook de schouders worden meegenomen en bij een nog langere massage ook de hele rug. Doordat de lange rugspieren doorlopen tot in de nek en aanhechten aan de schedelrand, kan massage van de rug goed werken bij (spannings)hoofdpijn.

Wat doet het?

De Hoofdpijnmassage werkt rustgevend en vitaliserend. De geest wordt helderder, wat uw concentratievermogen verbetert en bijdraagt aan een goede nachtrust. De massage bevordert bovendien de plaatselijke doorbloeding, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. En de massage is niet alleen goed voor het hoofd: doordat er zich veel drukpunten op het hoofd bevinden die in contact staan met andere delen van het lichaam, brengt een massage van uw hoofd effecten teweeg in uw hele lijf.

Voor wie is het geschikt?

Deze massage kan zowel curatief als preventief worden ingezet bij vele soorten hoofdpijn, waaronder:

  • clusterhoofdpijn
  • migraine
  • spanningshoofdpijn

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app