Hotstonemassage

Hoe werkt het

De Hotstonemassage kenmerkt zich door het gebruik van warme massagestenen als aanvulling op het werken met de handen. De stenen kunnen worden opgewarmd tot heet of aangenaam warm, afhankelijk van uw voorkeur en behoefte. De masseur beweegt de stenen in cirkelvormige strijkingen over de huid of laat warme stenen een tijdje op één plek liggen om weefsels te verzachten. Wanneer de harde stenen worden gebruikt om hardnekkige spierknopen stevig aan te pakken, kan dit best gevoelig zijn. Over het algemeen is de Hotstonemassage echter een zeer ontspannende en weldadige ervaring.

Wat doet het?

Wanneer met hete of warme stenen wordt gewerkt, zullen de weefsels zich sneller ontspannen, waardoor deze toegankelijker worden voor de behandeling. De massagestenen helpen bovendien om dieper in de weefsels te kunnen masseren. Zo kunnen ook in de diepere spierlagen knopen worden losgewerkt. De circulatie van bloed en lymfe zal sterk verbeteren, afvalstoffen worden afgevoerd en nieuwe voedingsstoffen worden aangevoerd. Het lichaam kan zich gaan herstellen en u voelt zich weer fit.

Voor wie is het geschikt?

De Hotstonemassage is heerlijk als moment van ontspanning, een cadeautje voor uzelf. Daarnaast kan deze massage een positieve invloed hebben op klachten als:

  • fybromyalgie
  • gewrichtsklachten
  • menstruatiepijn
  • reuma (niet bij actieve ontstekingen)
  • spanning in nek/rug/schouders
  • spierpijn
  • verminderde circulatie

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Download onze gratis app