Indonesische massage

Hoe werkt het

De Indonesische massage bestaat uit een combinatie van klassieke massagetechnieken, drukpuntmassage en strekkingen. Het is een ritmische massagevorm waarin de verschillende technieken in een relatief snel tempo worden uitgevoerd. Pitjit wordt vaak stevig gegeven en kan in dat geval flink pittig zijn, maar de massage kan ook juist zacht en vloeiend worden uitgevoerd. De behandeling wordt altijd afgestemd op uw behoefte op dit moment.

Wat doet het?

Deze massage verbetert de bloedcirculatie en activeert het lymfesysteem, wat bijdraagt aan een gezonde weerstand. Spierknopen worden stevig aangepakt, waardoor vastzittende gifstoffen loskomen en kunnen worden afgevoerd. Behandeling van de drukpunten richt zich op het opheffen van blokkades in de energiebanen van het lichaam. Zo wordt de balans van lichaam en geest hersteld. Na afloop voelt u zich weer fit én diep ontspannen.

Voor wie is het geschikt?

De Indonesische massage is vooral geschikt als u houdt van een wat snellere, ritmische massage.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app