Lomi Lomi

Hoe werkt het

Bij de Lomi Lomi wordt een ruime hoeveelheid massageolie gebruikt en wordt veel met de onderarmen gewerkt. De ademhaling staat centraal en de masseur strijkt in ritmische bewegingen over uw huid. Dit alles geeft de ervaring van golven die over uw lichaam rollen. U kunt vooraf aangeven of u alleen de voor- of achterkant van uw lichaam behandeld wilt hebben, of uw gehele lichaam.

Wat doet het?

De nadruk ligt bij de Lomi Lomi op een totale ontspanning van lichaam en geest. De golvende bewegingen activeren de bloedsomloop in de spieren en omliggende weefsels, wat de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen vergemakkelijkt. Daarnaast heeft de massage een stimulerende werking op het zenuwstelsel, de zintuigen en de organen. Er wordt wel gezegd dat de Lomi-Lomi-massage de levenskracht herstelt.

Voor wie is het geschikt?

De Lomi-Lomi-massage is een goede keuze als u totale ontspanning zoekt en zich even helemaal wilt terugtrekken in uzelf.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Download onze gratis app