Ontspanningsmassage

Hoe werkt het

De Ontspanningsmassage lijkt van alle massages het meeste op wat mensen vaak voor zich zien bij het woord ‘massage’. Massageolie wordt ingewreven in de huid om soepeler te kunnen werken. Vervolgens worden met klassieke massagetechnieken zoals knedende en rollende handbewegingen de oppervlakkige weefsels losgemaakt. In de regel wordt relatief zacht en rustig gemasseerd. Lichaamsdelen die behandeld kunnen worden zijn onder andere de rug, benen, armen en hals. Uiteraard wordt de massage afgestemd op uw wensen en behoeften. Naar gelang uw voorkeur kan bijvoorbeeld de massagedruk wat worden opgevoerd. Ook kunnen technieken uit de Triggerpoint- en Sportmassage worden ingezet om bijvoorbeeld spierknopen steviger aan te pakken.

Wat doet het?

Het doel van onze Ontspanningsmassage is in eerste instantie: diepe ontspanning. U zult merken dat u spieren waarvan u niet wist dat u ze aanspande, kunt loslaten. Uw hoofd hoeft even met niets anders bezig te zijn dan met de ervaring van dit moment. Boekt u regelmatig een Ontspanningsmassage, dan zijn mogelijke langetermijneffecten het afnemen of verdwijnen van pijntjes en andere fysieke ongemakken en het verbeteren van uw gemoedstoestand.

Voor wie is het geschikt?

Deze Ontspanningsmassage is voor iedereen geschikt en is perfect als ‘instap’, als u kennis wilt maken met Klein Massage of met massage in het algemeen. De massage is ook bij uitstek geschikt als ‘onderhoud’ van de gezondheid of voor wie simpelweg regelmatig wil genieten van een heerlijk relaxmoment voor zichzelf. Heeft u specifieke (lichamelijke) klachten, dan kan uw masseur u adviseren over welke massagevorm u het beste kan ondersteunen.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app