Over Klein Massage

Van Lomi Lomi tot Zwangerschapsmassage en van triggerpoint tot Voetreflex: welke soort massage u ook zoekt, bij Klein Massage bent u altijd aan het juiste adres. Met ons team van professionele masseurs bieden wij u de keuze uit wel meer dan dertig verschillende massagetypes! Het ontspannen begint al als u binnenkomt. Onze praktijk in hartje Leiden is smaakvol en eigentijds ingericht, waardoor u zich er meteen thuis voelt. Neem hieronder alvast een kijkje.

Missie

Als onderdeel van het Body&Mind Centrum is het ons doel om de wereld, op onze manier, net iets mooier te maken. Dit doen we door het geven van heerlijke massages, met zorg en aandacht uitgevoerd. Onze vriendelijke masseurs doen er alles aan om het u comfortabel te maken, zodat u optimaal kunt genieten van dit moment voor uzelf. U stapt als een blijer en relaxter mens van de behandeltafel!

Ons team van masseurs

Onze enthousiaste en deskundige masseurs staan voor u klaar

Impressie van onze massagesalon

Waarom een massage

Heeft u regelmatig last van stress? Heeft u het idee dat u altijd voor andere aan het zorgen bent? Goed zorgen voor iemand anders begint bij goed zorgen voor uzelf. Stress-gerelateerde klachten als chronische hoofdpijn, verhoogde spierspanning en moeite met tot rust komen zijn veelgehoorde problemen. Door uzelf regelmatig te trakteren op een heerlijke massage, gunt u uw lichaam de ontspanning die het zo hard nodig heeft. En u zult merken dat u zich ook mentaal sterker voelt. Ook bij andere lichamelijke klachten, zoals spierpijn of (terugkerende) blessures, kan een massage heilzaam zijn. Door uw lichaam soepel te houden, kunt u bovendien veel klachten voorkomen. Zo kan een massage ook heel goed preventief werken.