Panan

Hallo, ik ben Panan, ik ben geboren en getogen in Thailand. Ik woon alweer ruim twintig jaar in Nederland, waar ik me helemaal thuis voel.

Al van jongs af aan ben ik bekend met massage – het is in Thailand een belangrijk onderdeel van de samenleving. Het is heel normaal dat familieleden elkaar masseren. Zo heb ik het spelenderwijs geleerd.

Daarna heb ik in Thailand een intensieve opleiding Traditionele Thaise Massage gevolgd om de fijne kneepjes van het vak te leren. In de loop van de jaren heb ik er de nodige massagetechnieken bijgeleerd. Ik vind het leuk om te blijven leren en volg regelmatig een cursus om mij een nieuwe techniek eigen te maken. Zo kan ik mijn klanten altijd de best mogelijke massage geven.

Al met al heb ik naast een gedegen opleiding al jaren ervaring als masseur, en het doet me nog altijd een groot plezier als ik mijn klanten na de massage blij en ontspannen naar huis zie gaan.

Als je kiest voor een massage kies je voor een moment helemaal voor jezelf, om te ontspannen, de energie weer te laten stromen en het hoofd leeg te maken. Massage is een medicijn voor lichaam en geest.


Boek hier een afspraak bij Panan