Reinier

Hi, mijn naam is Reinier.

Na jaren lang in de farmaceutische wereld te hebben gewerkt en in die tijd meerdere malen Burn-out te zijn geweest weet ik hoe belangrijk massage is voor het lichaam en geest. Door de massages is er een hoop spanning uit mijn lichaam verdwenen waardoor ik ook weer meer helderheid in mijn hoofd kreeg. Hierdoor kreeg ik steeds meer interesse in masseren en heb ik gekozen om te stoppen met mijn toenmalige baan en ben de opleiding tot massage therapeut gaan volgen. Inmiddels heb ik de knepen van het vak door en heb ik een hoop mooie massage sessies meegemaakt, waar ik erg dankbaar voor ben.

Ik ben vooral bekend met de Shiatsu massage. Dit kan in verschillende vormen: Ontspanningsmassage, Sport massage, Voetreflex massage en Gezicht massage. Maar ook samen met de andere massages die hier bij Klein Massage worden gegeven. Voordat de massage begint zullen we samen afstemmen wat jouw wensen zijn zodat de massage naar een goed resultaat verloopt.

Naast het masseren ben ik ook werkzaam als Burn-out Coach en Hypnose Therapeut. Dit alles maakt dat ik gericht ben op het geestelijke en lichamelijke herstel en onderhoud.

Ik hoop je graag te zien en je te ondersteunen waar nodig.

Groetjes,

Reinier

Boek hier een afspraak bij Reinier