Thaise massage

Hoe werkt het

Thaise massage is een traditionele vorm van massage die elementen van acupressuur, yoga en Ayurveda combineert. Het wordt uitgevoerd op de massagetafel en omvat stretchen, drukpunten en langzame, ritmische compressies om spanning te verminderen en de energiestroom te bevorderen. De masseur gebruikt handen, ellebogen, knieën en voeten om het lichaam te behandelen en de ontvanger te helpen ontspannen en zich energieker te voelen.

Wat doet het?

Een Thaise massage helpt bij het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedsomloop, het verhogen van de flexibiliteit en het bevorderen van ontspanning en welzijn. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en het stimuleren van de energiestroom door het lichaam.

Voor wie is het geschikt?

Thaise massage is over het algemeen geschikt voor de meeste mensen, maar het is vooral gunstig voor mensen die last hebben van spierspanning, stress, verminderde flexibiliteit of die op zoek zijn naar ontspanning en welzijn. Het kan echter niet geschikt zijn voor mensen met bepaalde medische aandoeningen, dus het is altijd verstandig om vooraf met een zorgverlener te overleggen.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

Maak een keuze uit een van onze vele massages

2 Kies de duur

Bepaal hoelang uw massage mag duren

3 Kies de masseur

Maak een keuze voor de masseur naar keuze

4 Kies de datum

Maak een keuze uit de beschikbare data

5 Kies een tijdstip

Bepaal tot slot welk tijdstip u het beste uitkomt

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!