Zwangerschapsmassage

Hoe werkt het

U ligt in een voor u comfortabele houding op uw rug, zij, of buik. Met ons speciaal ontwikkelde Body cushion kunt u namelijk ook op uw buik heerlijk ontspannen liggen als u verder in uw zwangerschap bent: uw lichaam wordt ondersteund, terwijl uw buik alle ruimte heeft. In de massage zal extra aandacht worden gegeven aan die gebieden die het meest belast worden tijdens de zwangerschap en natuurlijk waar u de meeste klachten ervaart. Drukpunten die een effect hebben op de baarmoeder worden uiteraard vermeden. De massagetechnieken worden extra zacht en vloeiend uitgevoerd. U komt weer even helemaal in uw lichaam en kunt zich heerlijk ontspannen. Deze massage wordt alleen door vrouwelijke masseurs gegeven. Een zwangerschapsmassage tijdens het eerste trimester raden wij af.

Wat doet het?

Het voornaamste doel van deze massage is een moment van rust te creëren voor lichaam en geest. De massage bevordert de bloedcirculatie van u en uw kindje, ontspant de spieren, verdiept de ademhaling en maakt uw hoofd even heerlijk leeg. Niet alleen uw lichamelijke conditie verbetert, maar ook uw energieniveau en gemoedstoestand. Bovendien helpt de massage om stil te staan bij de veranderingen in uw lichaam. Zo wordt u zich bewuster van het nieuwe leven in uw buik.

Voor wie is het geschikt?

U kunt de Zwangerschapsmassage in principe ondergaan tot in de allerlaatste dagen van de zwangerschap. Tijdens het eerste trimester wordt massage soms afgeraden. Vraag bij twijfel advies aan uw arts of verloskundige. De massage kan verlichting bieden bij klachten die veel voorkomen tijdens de zwangerschap, zoals:

  • pijn rond het bekken
  • slaapproblemen
  • spanning in nek/rug/schouders
  • stress
  • vermoeide benen

Zorg ook na de zwangerschap goed voor uzelf met onze Postnatale Massage. Zoekt u ondersteuning bij de bevalling, bijvoorbeeld om de foetus te draaien bij een stuitligging of om de bevallig op te wekken? Onze Voetreflexmasseurs kunnen u helpen.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app