Happy Summer Deal

Geniet van 20% extra gratis tegoed met een Actie Voordeelkaart naar keuze

U kunt de actie online aankopen t/m 9 juni 2024

Klein Massage Voordeelkaart

Met de Voordeelkaart is het wel heel voordelig om te ontspannen. De kaart is inzetbaar voor elk type massage bij een masseur naar keuze voor de tijd die bij u past. De kaart is een leven lang geldig en niet persoonsgebonden.

Vanaf 2023 valt Klein Massage onder het Body & Mind Centrum.

Dit betekent dat u met de Voordeelkaart ook kunt inzetten voor andere diensten zoals;

En nog veel meer. Kijk voor alle diensten op de website van Body & Mind Centrum.

Hoe werkt het

De Voordeelkaart werkt met een puntensysteem. Elke Euro heeft de waarde van 1 punt. Een Voordeelkaart van €250 geeft u een tegoed van 275 punten. U krijgt dus €25 van ons cadeau. U kunt de Voordeelkaart inzetten voor elk type massage bij Klein Massage en verschillende diensten naar keuze binnen het Body & Mind Centrum. U kunt de kaart eenvoudig online bestellen en afrekenen. Het tegoed komt op uw persoonlijke account te staan. Per boeking wordt automatisch het aantal punten overeenkomstig met de prijs afgeschreven van uw kaart. Simpel! Anders dan bij een abonnement, waarbij u vooraf betaalt voor een heel blok van één type sessie, is de Voordeelkaart flexibel in te zetten voor iedere gewenste massage sessie of behandeling, van iedere tijdsduur.

€100,- = 209% extra = 120 punten

€250,- = 20% extra = 300 punten

€500,- = 20% extra = 600 punten

€1000,- = 209% extra = 1200 punten

Inzicht in uw persoonlijke account

Weten hoeveel punten u nog tegoed heeft? In uw persoonlijke account vindt u een overzicht van al uw boekingen en het puntensaldo op uw kaart. De kaart blijft een leven lang geldig en is niet persoonsgebonden. Goed voor uzelf zorgen wordt met een Voordeelkaart wel heel voordelig!