Fibromyalgiemassage

Fibromyalgie is een vorm van reuma die de spieren en het bindweefsel treft: ‘fibro-my-algie‘ betekent ‘vezel-spier-pijn’. Veel mensen met fibromyalgie ervaren chronische spierpijn en -stijfheid.

Hoe werkt het?

Aanraking is voor mensen met fibromyalgie al snel pijnlijk. Daarom worden er in deze massage speciale, zachte massagetechnieken gebruikt die de pijn juist tegengaan. Ook wordt cupping ingezet om het bindweefsel los te maken en de doorbloeding te activeren.

Wat doet het?

Het voornaamste doel van de Fibromyalgiemassage is het laten ervaren van een diepe ontspanning: voor velen die kampen met chronische pijnklachten geen overbodige luxe. De massage brengt bovendien allerlei positieve effecten in het lichaam teweeg, die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Zo kan het de pijnervaring verzachten, het stressniveau doen dalen en het algehele gevoel van welzijn verhogen.

Voor wie is het geschikt?

Een regelmatige afspraak voor een Fibromyalgiemassage kan uitstekend worden ingepast in de langetermijnbehandeling van fibromyalgie. Uw masseur kan u indien gewenst adviezen meegeven over heilzame voeding en een gezonde manier van bewegen bij fibromyalgie.

Uw massage boeken bij Klein Massage

1. Maak een keuze uit een van onze behandelingen.

2. Kies vervolgens de gewenste duur van de massage.

3. Kies de gewenste masseur.

4. Selecteer de gewenste datum.

5. Kies daarna de beschikbare tijd.

De afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

Last-minute boeking

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak.

Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!