Reikimassage

Reiki is een behandelvorm uit Japan die in het begin van de vorige eeuw in de huidige vorm is ontwikkeld, gebaseerd op eeuwenoude tradities binnen de oosterse geneeswijzen. Er wordt gewerkt met de universele levensenergie in het lichaam; het woord ‘rei-ki‘ betekent zoveel als ‘ziel-energie’.

Hoe werkt het?

De Reikimassage is een combinatie van Reiki en een ontspannende massage. In de Reiki wordt de stroom van levensenergie in het lichaam be├»nvloed door middel van gerichte handopleggingen. De chakra’s, de energiecentra in het lichaam, worden gestimuleerd en de nadi’s, de energiebanen, worden vrijgemaakt. Ook wordt via de behandelaar universele levensenergie doorgegeven. Deze energie gaat in het lichaam naar de plaats waar deze het hardste nodig is. De behandeling is subtiel, maar kan veel teweegbrengen.

Wat doet het?

Het doel van de Reiki is het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam. Energieblokkades worden opgeheven en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Zo kan de levensenergie weer vrijuit stromen en zult u zich energieker en opgewekter voelen. Doordat de oorzaak van eventuele fysieke of mentale klachten op een diep niveau wordt aangepakt en niet alleen de symptomen worden verzacht, zullen de klachten langer wegblijven.

Voor wie is het geschikt?

De Reikimassage is voor iedereen die openstaat voor het werken met de universele levensenergie. De Reiki kan bijzonder heilzaam zijn bij mentaal-emotionele klachten en ‘vage klachten’, (chronische) fysieke klachten waar geen medische oorzaak voor wordt gevonden, vaak psychosomatisch van aard. Klachten waaraan u bijvoorbeeld kunt denken zijn:

  • buikpijn
  • depressie/emotionele schommelingen
  • hoofdpijn
  • slaapproblemen
  • spijsverteringsklachten
  • stress

Uw massage boeken bij Klein Massage

1. Maak een keuze uit een van onze behandelingen.

2. Kies vervolgens de gewenste duur van de massage.

3. Kies de gewenste masseur.

4. Selecteer de gewenste datum.

5. Kies daarna de beschikbare tijd.

De afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

Last-minute boeking

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak.

Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!