Ontspaningsmassage

Ontspanningsmassage

In het leven wordt er veel van u verwacht en u staat vast regelmatig onder druk. Hier komt vaak ook mentale stress bij kijken en die stress kan zijn weerslag hebben op uw lichaam. Dat kan fysieke klachten met zich meebrengen. Haal deze druk van de ketel door u regelmatig te laten masseren. U zult merken dat u hier niet alleen meer ontspannen van wordt maar dat u ook meer lichamelijke energie krijgt en beter in het leven staat.

Rust en ontspanning

Een ontspanningsmassage wordt uitgevoerd op de massagetafel. Er wordt gewerkt met (weinig) olie om de spieren beter los te kunnen maken. Deze massage zorgt voor rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage kan worden aangepast naar en afgestemd op uw specifieke wensen. Het is een massage die gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.

Zacht kneden en rollen van de huid en spieren

Een ontspanningsmassage is geen diepe weefselmassage en is niet bedoeld voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam maar is alleen voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel. Deze massagetechniek is dus niet bedoeld voor het bereiken van therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak.

Passieve behandeling

Bij een ontspanningsmassage wordt een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd zoals de rug, benen, armen en hals. Het is een passieve behandeling waarbij u niet zal worden uitgerekt of gemanoeuvreerd in yoga-houdingen, zoals wel het geval is bij een Thai Yoga massage of Shiatsu massage.

Geschikt voor:

Iedereen die behoefte heeft aan ontspanning. Een ontspanningsmassage werkt klachten verminderend en zorgt voor het lokaal wegwerken van spierknopen.

INFO OVER DEZE MASSAGE

45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR
90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

  • stress
  • vermoeidheid

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu