Anoek

Na meer dan 4800 massages en vijf jaar gewerkt te hebben bij verschillende massagehuizen blijf ik me nog altijd verwonderen over wat er kan gebeuren tijdens de massage. Door drukte en afleiding in ons leven raken we al snel uit contact met ons lichaam.
Een massage kan helpen om weer te luisteren en te voelen wat er op dat moment speelt. Elk lichaam heeft zijn eigen verhaal.
Het is een mooie ontdekkingsreis en samenwerking voor de masseur om daarin te begeleiden. Een massage geeft de mogelijkheid om jou eigen lichaamstaal te leren verstaan en je zelf helend vermogen te activeren, zodat klachten verminderen.

De holistische opleiding heb ik afgerond aan de Holos Massage Academie voor Massagetherapie te Utrecht. Daarna heb ik enkele masters en trainingen gevolgd. Ook kan ik een diepe ontspanning, energetische massage met Hotstones, stevige deep tissue, stress release of sport massage geven.
Ik heb veel ervaring met topsporters en atleten. Maar ook rouwprocessen, depressie, burn-out, frozen shoulders, RSI-blokkades, ouderen, gehandicapten en kinderen. Een zwangerschapsmassage is er voor twee, zeg ik altijd en kan ik op zijligging of buikligging aanbieden.

Voelen, ontdekken en meeluisteren, persoonlijke aandacht en begrip staan voor mij voorop de techniek.

Momenteel doe ik een opleiding bij Holos ‘focussing bodywork’.

Na vele reizen in Azië en Australië en mijn eerste massage in Japan begon de reis naar binnen.
Na een lang en intensief leven als fotojournalist heb ik veel rijkdom aan ervaringen opgedaan.
Mijn inspiratie kwam doordat ik in Papoea-Nieuw-Guinea een hele familie elke dag handen zag opleggen bij een patiënt in het ziekenhuis om te helen. Dit heeft diepe indruk op mij gemaakt omdat ik zag hoe de patiënt hierop reageerde en zich beter voelde.

Specialiteiten: Hot- stones, stress-release, deep tissue, holistische/ energetische massage.

Een warm welkom op mijn massagetafel. Wees lief voor je wonderlijke lijf!

Boek deze masseur