Roos

ROOS

Hi! Ik ben Roos.

Ik ben met massage in aanraking gekomen via mijn reguliere baan in de zorg. Ik kreeg een cursus aangeboden; Palliatieve zorg. Hier zat ook massage aan verbonden. Het masseren van terminale patiƫnten deed mij erg veel en dit was een mooie ervaring. Dit was voor mij de reden om een opleiding te volgen tot wellness masseur. Dan kan ik, naast mijn baan in een revalidatie hotel, als professioneel masseur werken. Het is een goede combinatie en een goede balans. Op deze manier kan ik genieten van wat beide werelden te bieden hebben.

Ik ben altijd weer verbaasd hoeveel energie je kan geven via een massage, maar ook hoeveel energie je terug krijgt. Ik ben ervan overtuigd dat ‘goed voor jezelf zorgen’, in de norm van; op tijd ontspannen en je lichaam laten verzorgen d.m.v. massage, geen vorm is van luxe, maar een gezond onderdeel van koesteren en onderhoud.

Zorg voor je lichaam!

Beschikbaar op:

Locatie Hazerswoude
Donderdag: 15:30- 21:30 uur (elke 2 weken)

Locatie Leiden
Zaterdag: 10:00-17:00 uur (elke 2 weken)

BESCHIKBARE MASSAGES

  • Hoofdpijnmassage
  • Hotstone massage
  • Kindermassage
  • Ontspanningsmassage
  • Postnatale massage
  • Sportmassage
  • Triggerpointmassage

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu