Vierhandenmassage

Hoe werkt het

De Vierhandenmassage is vergelijkbaar met onze Ontspanningsmassage, maar wordt gegeven door twee masseurs samen: vier handen die in een vloeiend samenspel masseren. U voelt zich ontspannen als nooit tevoren! Deze massage is alleen te boeken voor een langere behandelduur van 60 of 90 minuten voor de optimale diepe ontspanning.

Wat doet het?

Als er met vier handen op vier plekken van uw lichaam wordt gemasseerd, houden uw hersens het niet meer bij. Ze proberen steeds te voorspellen wat er het volgende moment gaat gebeuren, maar dat lukt niet voor alle vier de plekken tegelijk. Ze kunnen niet anders dan het op te geven en alleen nog het nu te ervaren. Zo zult u nog sneller kunnen loslaten in volledige overgave.

Voor wie is het geschikt?

De Vierhandenmassage is de ultieme massagebeleving voor de doorgewinterde massage-fan, maar kan ook juist een uitkomst zijn voor mensen die moeite hebben volledig te ontspannen bij een ‘normale’ massage met twee handen.

Boek in 5 stappen uw massage

Let op: de afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

1 Kies een massage

2 Kies de duur

3 Kies de masseur

4 Kies de datum

5 Kies een tijdstip

Boek hier uw massage

Last minute boeking?

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak. Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!

Makkelijker en sneller boeken?

Download onze gratis agenda app